onsdag 2. mars 2011

Futurum

Jeg er tidlig ute i år. Det ligner jo ikke meg, men grunnen er at feriene våre ikke samsvarer så godt med søknadsfristene, og i Bø gjør jeg jo fint lite annet enn å lage mat, lese pensum, hoppe rundt på rommet, brenne røkelse, trene og drekka uansett, så det sier seg jo sjøl at når jeg først er i Lier på vinterferie, må jeg bruke den godt. Det jeg prøver å si: jeg har allerede søkt, eller har søknaden 99 % klar, på skoler til høsten. Jeg, jeg, ja. Her er lista, i ingen prioritert rekkefølge:

- Den norske filmskolen - manus
- The Icelandic Film School - screenwriting/directing
- Westerdals - tekst og skribent
- Skrivekunstakademiet
- Samordna opptak (i prioritert rekkefølge): Spansk (UiO), engelsk (UiO), litteratur, film og teater (UiA) og allmenn litteraturvitenskap (UiO)

Når det gjelder samordna, er alt årsstudier fordi jeg ikke tør å begynne på en bachelor i noe. Jeg mener, bedre å ta ett år for å finne ut om det er noe tess først, sant? Og så må jeg bare nevne at jeg ikke er udelt positiv til noe av det, så det ultimate hadde vært hvis jeg hadde kommet inn på bare én ting sånn at jeg slipper å ta beslutninger, for det er det verste jeg veit noen ganger.

Jeg kunne sikkert ha benytta anledninga til å si noe smart, men det trur jeg at jeg driter i.

Hvilken skole heier dere på, da?

8 kommentarer:

  1. Heier selvsagt på film! Eller hva? Men du trenger ikke være bekymra for å søke deg inn på bachelor, den kan du jo avbryte nårsomhelst (ifølge studieveileder da jeg spurte om hva som ville skje om jeg kom inn på litterær gestaltning midt i en bachelor)

    Så det så.

    :}

    SvarSlett
  2. herregud. jeg heier på så mye. jeg er litt misunnelig på deg som har så mange fine interesser. men så unner jeg deg dem likevel.
    du får et helvetes problem når/hvis du kommer inn på alt og må velge da:P

    masse lykke til!

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  4. Kva skjedde med Bergensøking? Du kan i det minste ha litteraturvitenskap bachelor på lista? Eventuelt lenger nede? Synes du skal vurdere det, litt :). Men ellrs håpa eg jo at du kjem inn på akkurat det du vil. Høyres ut som mange spennande søknader!

    SvarSlett
  5. Åh, tusen takk for et bra svar ang Skiringssal! :)
    Har tenkt å søke filmlinja. Lurer da også på: er den bra? Fikk du noe ut av det? Har lyst å søke meg videre på noe innen media og film senere, vil gjerne få LITT ut av filmen på fhs.

    Og lykke til med alle studievalgene!

    SvarSlett
  6. @ Eva: Syns filmproduksjon ser så teoretisk ut, så jeg lot være å søke. Men jeg kommer jo til Bergen hvis jeg begynner på Skrivekunst, da :3

    @ Helene: Beklager treigt svar! Jeg syns filmlinja der er kjempebra. Det er liksom litt av alt, både manus, regi, klipp, foto og lyd. Dessuten er undervisninga sånn at både nybegynnere og litt mer viderekommende får noe ut av det. Filminteressen min bare økte av å gå der!

    @ alle: Dere varmer hjertet mitt <3

    SvarSlett
  7. sukk. skulle ønske jeg var i samme situasjon.

    LØKKE TELL!

    SvarSlett