mandag 22. juli 2013

Lindsey Stirling 27.06.13

Ja, jeg hadde det fantastisk i Berlin. "Fantastisk" er et ord som blir (mis)brukt i så mange sammenhenger at det nesten har mista betydninga si, men jeg hadde det faktisk fantastisk. Men mer om det en annen gang.

For litt under en måned siden var Ingrid og jeg på konsert med Lindsey Stirling!!!!!


For de som ikke allerede har hørt om henne, er hun en tidligere America's Got Talent-deltager og YouTube-kjendis som begynte å få oppmerksomhet innad visse miljøer da hun lasta opp fiolincovere av ymse spillmusikk. Men det var ikke før hun begynte å lage originale sanger at det for alvor begynte å suse i sivet.

Lindsey spiller fiolin mens hun danser, og dette, kombinert med hennes kjærlighet til hiphop, rock og dubstep, gjør musikken hennes til unik magi akkurat i skjærepunktet mellom moderne og klassisk. Bare hør på Crystallize, som er en av hennes mest kjente - og beste - låter:

3 kommentarer:

 1. Kult! Roomien min var på konsert med henne, og det virka som stemninga og musikken var god :D

  SvarSlett
 2. Memo til meg: lytte mer til Lindsey Stirling, titta på videoen og det der var veldig stilig og vakkert/tøft/kult :) Dessuten ser hun jo litt ut som en alv eller noe sånt, syns hun var veldig søt i videoen.

  SvarSlett
 3. God stemning, god musikk, og vondt i hele kroppen dagen etter. Er sånn det skal være, det :)

  Hun er kjempesøt, og når du sier det, så er jeg helt enig i at hun ligner litt på en alv. Du bør forresten se Zelda-videoen hennes (og høre for all del høre den medfølgende medleyen), der har hun spisse ører, og ligner sånn sett enda mer :)

  SvarSlett