søndag 17. oktober 2010

Forfatterferd i Hardanger


Full bildeoversikt er å finne her.

I Odda har jeg lært at Hardanger er pent, at Skrivekunstakademikerne er mennesker, og attpåtil koselige mennesker, at det fins tre steder i Norge som heter Åmot, og ikke to som tidligere antatt, og heller ikke ett som enda litt tidligere antatt, og at jeg igrunn har en veldig, veldig fin klasse. Og jeg har vært på kjendisparty med blant andre Dag Solstad og Frode Grytten. Vi satt rett ved dem, og de lurte på hvem vi var. Dag sa, "jeg tror de er skrivekunst-studenter." Tihi. Og etter at Kyrre Andreassen, Frode Grytten og noen flere folk hadde en samtale i anledning Frodes femtiårsbursdag, gikk de rundt nede og ute og skulle signere bøker og sånn. Og da jeg gikk forbi Kyrre, som vi har hatt i prosa i to eller tre uker nå, sa han hei og lurte på åssen det gikk. Jeg har aldri følt meg så kul i hele mitt liv. Kyrre, hvis du googler deg sjøl og ser dette; du er en kul, kul mann!

Jeg har det ganske så fint om dagen.

7 kommentarer:

  1. haha wow! "ingen parring". likte den. og det må være spesielt å være på talefot med så store forfattere... misunnelig.

    SvarSlett
  2. ENDELIG eit etterlengta blogginnlegg på Hardangerferden din, som er deilig lesing innimellom den jævla filosofilesinga. (Les; teit breddetest upcoming).

    Var ikkje Pedro med på kjendispartyet altså? Hehe.

    Huska ikkje om eg fortalte det, men eg var jo på Frode Grytten 50årskalas i anledning forfattersleppet i Bergen, og det var temmelig awesome! God musikk, god humor og fine fortellinger. Men ah, det er jo så fint å vere omringa av forfattara og bli spurt spørsmål, bli spurt om ein har skrevet lenge og få ros. Og ikkje minst bli omtalt som forfattara.. Huska du partyet ved barneombudet etter lanseringa? 'Dere vet at dere er forfattere nå sant?'. Ah. the memories. Awesome :D. <3

    SvarSlett
  3. det ser ut til å hete seg Åmot 4 steder i Norge. ikke bare tre som tidligere antatt.

    Odda was the shit!!! (ikke minst fordi smuss dritt var temaet for heile skiten)

    SvarSlett
  4. @ Lisa: Du får begynne i Bø neste år, så kan du og, hoho :3

    @ Eva: Awwww, releasefesten <3333 "Dette er ikke noen lekeplass!" - teite securitas på Oslo S <3 Pedro var sikkert der en plass, han og, men jeg var bare på det første :3

    @ Linda: Ja, Odda <3

    @ Kolbjørn: Åh herregud. Dette skal ingen ende ta.

    SvarSlett
  5. aaw :) takk takk. Du var kjempe flink du også :)

    SvarSlett
  6. Ja, vi vil gjerne møte deg. Vi kan avtale nærmare kva tid:)

    SvarSlett