onsdag 4. september 2013

Tre anbefalinger på D

Dumpster diving - Hvis du står og kaster stein på Stortinget, oppnår du kanskje en destruktiv glede i å muligens oppleve å se Erna få en stein i ansiktet. Erna, derimot, oppnår i verste fall å bli blind. Men det fins mer positive måter å kanalisere pønkraseriet sitt på. Man har for eksempel dumpster diving, som vil si å gå i søppelcontainerne til dagligvarebutikken rundt hjørnet og ta den maten som fortsatt er fullt etandes, men som butikken av ulike grunner har valgt å kaste, enten det er på grunn av ei datostempling som har blitt for gammal, eller fordi emballasjen har fått noe søl på seg. På denne måten får ingen politkere stein i øyet, og du oppnår en produktiv glede i å få masse digg gratis mat. Dette er yndlingsmetoden min å gi forbrukersamfunnet fingeren på, helt uten at noen skader seg. Det er så godt som lagt til rette for dette i Bø, der både Rema 1000, Rimi og Europris har containere rett utafor butikkene. Mye vanskeligere i Oslo, og personlig fant jeg aldri noe egna sted for det der, men hvis du er i Hamar og trenger en friganer-venn, så melder jeg meg frivillig.

Draup - Jeg så ikke på Norske Talenter første gang det gikk på TV, men jeg fikk med meg den fantastiske duoen Draup. Ikke at Erlend Bratland ikke var flink til å synge, men det Draup gjorde var så unikt og så spesielt, i tillegg til uendelig vakkert, at jeg fortsatt syns de hadde fortjent seieren hakket bedre. Jeg venter fortsatt i spenning på plate, men det kommer sikkert ikke til å skje før etterspørselen har blitt stor nok, så folkens, se denne videoen og vis de to sykt talentfulle jentene fra Stryn at dette kan du tenke deg mye, mye mer av:Domene - Etter en uhyre stemningsfull konsert på Skiringssal, har jeg aldri helt skjønt hvorfor ikke flere har hørt om Domene. De spiller atmosfærisk og mørk vampyrprog, og bør være noe for fans av for eksempel Lacuna Coil og kanskje til og med The Cure. Sjekk ut Myspace-sida deres og hør på I Adore Thee for å headbange, og D'aja Laje for å meditere. Gi dem noen avspillinger, da folkens, det fortjener de.

4 kommentarer:

 1. Amen til alle tre anbefalinger! Takk for likandes nytt input :) Jeg liker å oppdage nye ting jeg liker.

  SvarSlett
 2. Jeg får skikkelig vondt av all maten som kastes på matbutikker. Noe går som svinn fordi det virkelig er ødelagt eller er dårlig, mens andre varer kastes fordi det ikke er "ferskt nok" eller at best før-datoene er passert. Enkelte varer holder så veldig mye lengre enn det - egg er helt fine både en og to måneder etter best før-dato f.eks.

  Å, husker jeg digget Draup! Og liker veldig godt vokalen til Domene. ^^


  SvarSlett
 3. Dumpster diving er veldig stort i Bodø vet jeg :) Kule anbefalinger!

  SvarSlett
 4. Jeg liker å bringe videre ting jeg sjøl har fått glede av :)

  SvarSlett