torsdag 14. april 2016

Libra/Neo-Egypt

Nå for tida er jeg i Tromsø og har klart å skaffe meg bihulebetennelse, noe som ikke kan beskrives som noe annet enn usannsynlig kjipt. Da jeg kom hit i går var jeg i forholdsvis fin form, hadde vært litt forkjøla og småpjusk noen dager i forveien riktignok, men det var altså ikke før seint på kvelden, selvfølgelig etter at alle butikker hadde stengt så jeg ikke fikk kjøpt smertestillende, at det satte i gang for alvor. For dere som ikke har hatt bihulebetennelse før, kan jeg nevne at det kjennes som en kraftig forkjølelse, men med konstant hodepine, tannverk og en dundrende, trykkende smerte i kinna og hodet forøvrig i tillegg. Det var så vondt, og jeg var så tett at jeg ikke fikk sove i det hele tatt natt til i dag, så da hun jeg leier hos for anledninga stod opp i seks-tida, stod jeg også opp og spurte om hun kanskje muligens hadde noe smertestillende på lur som jeg kunne få, og det kunne jeg, så etter å ha fått i meg to ibux, klarte jeg å sovne. I sju-tida, riktignok, så jeg sov til klokka var elleve til tross for at skolen begynte kvart over ti.

Det var ei omstendelig innledning, dere! Egentlig trengte jeg bare å klage litt og forhåpentligvis høste litt sympati, for bihulebetennelse er skikkelig kjedelig og vondt. Det første jeg gjorde før jeg dro på skolen i morges, var å gå innom butikken og kjøpe smertestillende, så det går greit så lenge jeg har det, i det minste.

Da var forrigeuke litt mer spennende og mindre smertefull. Jeg var nemlig modell på ei internvisning i Adam og Eva, og har fått en veldig kul sveis.

Siden håret mitt i utgangspunktet var lilla, tok det en hel dag bare å få det fargeløst nok til at det var klart til å farges. Så i noen dager hadde jeg nesten helt hvitt hår:


Jeg har faktisk ganske lenge ønska meg en blond farge som er så godt som hvit, helt uten gultoner, så i begynnelsen syntes jeg nesten det var litt dumt at det skulle farges videre, men så blei sluttresultatet helt utrolig kult.

Temaet for visninga var stjernetegn, og her er alle modellene:


Fra venstre: Jomfruen, Tvillingene, Væren, Steinbukken, Fiskene, Krepsen, Vannmannen, Tyren, Skorpionen, Løven, Vekten og Skytten. Bildet, og de tre bildene under, er lånt fra dette innlegget på bloggen til Adam og Eva.

Meg, meg, meg og håret mitt:
Og som om ikke fancy hår var nok, så fikk jeg usedvanlig awesome sminke, noe som ikke syns på bildene over, men som syns veldig godt på denne sjølvien:


Får lyst til å sitere min venn Marius: "Klar til å spille hovedrollen i en b-film produksjon av Kleopatra satt i Neo-Egypt 3028".

For å se flere bilder fra visninga, sjekk ut dette blogginnlegget og dette blogginnlegget.

2 kommentarer:

  1. Ah, så flotte dere er. Moro at du deler. :) Ønsker deg masse god bedring og selvfølgelig lykke til med skrivingen og skole og at ikke bihulene gjør det for krevende å holde fokus. Ellers dersom du har søkt til skriveskole, så lykke lykke til. Hadde vært flott om dere begge kommer inn. Holder tøylene.

    SvarSlett
  2. Tusen takk for lykke- og bedringsønsker, og for kommentaren!

    SvarSlett