torsdag 6. oktober 2016

Veggisboksen

Veit dere hva jeg gleder meg til hver eneste måned? Veggisboksen.

Vokste du, i likhet med meg, opp på 80- eller 90-tallet og var for eksempel medlem av Pennyklubben eller TL-klubben? Savner en liten del av deg å få morsomme og fine overraskelser i posten hver måned? Jeg gjorde det veldig lenge, uten å helt innse at jeg faktisk gjorde det, men så blei Veggisboksen lansert tidligere i år, og jeg innså at dette faktisk fylte opp et hull i hverdagen min. I Veggisboksen får man hver eneste måned en hel drøss med vegansk mat, snacks og bruksprodukter, med en samla verdi som langt overstiger det man betaler for den. Sjøl har jeg abonnert på Veggisboksen siden første boks blei sendt ut i juni, og dette er hva jeg har fått foreløpig:



(Proteinbar med peanøttsmør, tortellini fylt med vegansk ost, bambussokker, leppepomade, grønnkålchips, button, sjokolade, lovehearts, tørka morbær, rabattkupong hos Krishna's Cuisine, påleggspaté, tørka soyabiter og flere rabattkuponger.)


(Snacks/müsli, chipotle-mayo, gummibjørner, marshmallows, proteinbar, kokossnacks, vaskemiddel, snackpølse og burgere. Forøvrig også rabattkupong hos Loving Hut.)


(Soya-jerky, skogsbærsyltetøy, scrambled tofu-kryddermiks, proteinbar, økologisk tofu, ferskengodteri, ferskente fra Tetøsene, sitrussåpe fra Dr. Bronner, bringebærsnacks, og meksikansk påleggspaté.)


(Vegetarmagasin og oppskrifthefte fra NOAH, tangkaviar, påleggspaté, vegansk mac and cheese-blanding, to proteinbarer, økologisk potetgull, sjokolade og vegansk pizzaost.)

Og sånn i tillegg til å få masse god mat og snacks og nyttige ting til en veldig billig penge, så gjør det også at jeg prøver nye ting. Tanken om å spise proteinbarer når jeg for eksempel har for dårlig tid til å lage meg frokost, har aldri før falt meg inn, men nå merker jeg at jeg begynner å få skikkelig sansen for det. Pateene har jeg sett før i butikker og på vegetarfestivaler, men har ikke helt turt å smake på dem - men nå innser jeg jo at det er mye godt pålegg jeg har gått glipp av, fordi umami-pålegg er blant tinga i væffal jeg har savna som vegetarianer.

De som lager Veggisboksen jobber så godt som frivillig. Stort sett alt de tjener bruker de på å lage flere bokser med nye, spennende produkter, og jeg er vilt takknemlig for at det fins sånne ildsjeler som gidder å stå skikkelig på for at jeg og andre skal kunne få god, vegansk mat på praktisk og billig vis rett i postkassa hver eneste måned. Og jeg har bare lyst til at alle skal begynne å abonnere fordi jeg syns det de gjør er så utrolig bra og så utrolig viktig! Man kan forøvrig avbestille når som helst, og hvis man vil hoppe over en boks en måned, så er heller ikke det noe problem.

Følg dem også gjerne på Facebook.

P. S.: Dette innlegget er ikke sponsa eller noe sånt, selv om det kanskje kan virke sånn. Jeg er bare helt oppriktig skikkelig begeistra.

3 kommentarer:

  1. Var med i TL-klubben selv og ja, det var veldig fint å få ting i posten hver måned. For øyeblikket har jeg like fullt ingen planer om å abonnere på noen slags former for bokser i posten, ikke med det første i alle fall, men kanskje senere, det er uansett interessant å vite om mulighetene. Og å få ting i posten er jo superkos så lenge det ikke er regninger eller kirkebladet eller eventuell reklame som leser "ingen reklame"-klistremerket og tenker "ah, det gjelder ikke meg, jeg er viktig reklame, jeg er strengt talt markedsføring, jeg så det er fritt frem" :)

    SvarSlett
  2. Fantastisk. Jeg var som gammel rytter med i pennyklubben og dette skal jeg råde lillesøster som er vegetarianer om :)

    SvarSlett
  3. Ja, gjør det, Fivrelden! Det er virkelig verdt det :) Overraskelser i posten er helt supert, jeg er så glad for at det har blitt litt mer stuereint å abonnere på bokser av denne typen også for oss som teknisk sett er voksne ;)

    SvarSlett