torsdag 11. november 2010

Fordi folk ville se hele

Aight. Kutta opp i ørten deler på tre minutter hver fordi det er sånn det må bli når man bruker gratisversjonen av et konverteringsprogram; her har dere altså her "Ekkoet som døde ut." Det er så elendig lyd at det minste jeg kan anbefale, er å se på den med headset. Og i tilfelle noen skulle lure; det er ment dønn seriøst.



















Og angående eksperimentet mitt, så faila det totalt. Det gikk egentlig bare ut på at siden jeg innså at jeg ikke kom til å få sove den natta likevel, så kunne jeg jo bare prøve å slå min egen rekord i søvnløshet (som jeg mener å huske ligger på trettién timer). Men en vakker dag!

Og dere, Black Death;

BOROMIIIIIIR! Herregud. Sean Bean må jo skjønne at når han har langt hår og brynje, så er det ikke så mange tolkningsmuligheter.

2 kommentarer:

  1. Eg høyrde ikkje særleg mykje av introen til filmen, men fekk greitt med meg kva det handla om. Eg likte det. Er det lengje sidan de filma denne filmen? :)

    Og ja, eg lever endå.

    SvarSlett
  2. Høhø, nei, lyden er nesten fascinerende elendig. Det ligger et handlingssammendrag litt lenger nedi der. Og skal vi se, det er vel... *regneregne* fire og et halvt år siden. Herre, så gammal jeg har blitt.

    SvarSlett