torsdag 16. desember 2010

Chicago rave

To kjappe snapshots av min nye sveis før jeg må overgi meg til pakkinga. Jeg drar til Dublin i morra grytidlig, må vite. Og jeg liker FYI ikke åssen jeg ser ut i profil.

Men jeg liker den nye sveisen, da. Og det blir sikkert tatt noen bedre i Dublin som jeg kan poste om ei ukes tid, så fortvil ikke. Tusen takk, Lars (som har fått seg blogg og greier! ... som det for så vidt er lenge siden han har oppdatert).

God tur til meg!

7 kommentarer:

  1. JEG ER MISUNNELIG.

    håret ditt er fint og du er fin! ha det gøy og sånne ting?<3

    SvarSlett
  2. Oh man! Panofili <3 Kvifor har alle så fine fargar på håret, mens eg berre får fin ettervekst? Unfair - eg vil vere kul og ha crazy hår! :c

    Og hey, kos deg i Dublin (ENDAMEIRMISUNNEEG!!) og kom tilbake med mykje å fortelje. Det behøver ikkje sakleg, berre du har noko å fortelje. Gjerne om ein fisk. Eller noko. (veit ikkje, eg er trøytt men må lese historie / rettslære, så eg ser på tv-serier i staden. Eg har alltid vore så smart kremthostharknei.)

    og sv; Jaaaa, Sleepy Hollow er veldig fin, sånn reint generelt, tykkjer eg. (Men VELDIGVELDIG fint visuelt!)

    SvarSlett
  3. iiih, awesome! håper du får en fin tur!

    SvarSlett
  4. åh, fantastisk! kos deg i dublin og alt <3

    SvarSlett
  5. stiliiig. det er så rart at jeg ikke gjør sånne ting lenger. jeg har jo hatt samme sveisen og hårfargen et helt år.. (dog det har gått fra brunt til svart av seg selv)

    SvarSlett
  6. Dritkult hår ;)

    Og håper Dublin-turen var lik episkhet (snakker i preteritum-form siden du sikkert er hjemme når du leser denne kommentaren) =D

    SvarSlett
  7. Åw, takk! Og Dublin var nice <3

    SvarSlett