onsdag 8. desember 2010

Jeg vil vinne, så jeg whiner litt i samma slengen

Føler det blir så tomt å bare lage et blogginnlegg der jeg slenger opp at jeg vil vinne, så hey, jeg benytter anledninga til å leike emo. Det hadde nok kommet før eller siden likevel:

For okei, jeg hater ferie. For bare noen år siden elska jeg å være aleine, og nå greier jeg det bare ikke lenger. Hver gang jeg er aleine, kommer det styggefæle tanker som jeg ikke vil ha der, for hvis jeg er sammen med folk, greier jeg å distrahere meg fra dem litt, i væffal. Og nå vil jeg bare sove hele tida, men jeg får jo ikke sove, så jeg blir liggende og tenke enda mer. Og alt dette her mens jeg altså kunne ha gjort produktive ting, som å jobbe med den fordømte søknaden min eller fullføre den helvetes romanen som jeg begynte på for tre år siden, men ennå ikke har fått kjørt i mål. Og jeg vil ingenting med livet mitt, og jeg vil alt, jeg har bare ikke motivasjonen, og jeg veit at jeg aldri kommer til å få ræva i gir i forhold til noe som helst.

Snart Dublin med Vibeke. Det blir fint.

Ta julestemninga deres og dø.

Takk og farvel for denne gang. Sorry at jeg er teit.

7 kommentarer:

  1. I hear ya sistah! jeg har valgt metoden som går ut på å laste ned og se på så mye som mulig for å distrahere meg. heeelt til jeg utmattet greier å krype meg til sengs og sovne. også sover jeg i sånn 12-15 timer og sånn går det.

    SvarSlett
  2. Oh, I know, jeg hater å være alene. Tenker ofte at det skal være digg å ha litt tid for meg selv, men det blir kjedelig uansett. Men Dublin høres kos ut da^^

    SvarSlett
  3. Eg må seie som Linda, eg er mykje filmer/serier/leser/liknande når eg er heilt blæææ. Og det hjelepr til ein viss grad. Også legg eg meg og sover og når eg står opp er det same regla. Ca. Men hey, det er lov å vere litt teit i blant <3 Alle dei beste tanker i din retning, du klarer deg bra, tykkjer eg. Og eg håper du vinner :)

    SvarSlett
  4. Prøv å gjøre ting som du ikke føler at du "må" eller burde ha gjort. Mal noe, gå ut på rusletur, lær deg å spille gitar (hvis ikke du kan det), les noe, bak noe... Kanskje best å komme seg ut av stua, på et vis. Trenger ikke treffe noen man kjenner, men det finnes sikkert mange ting man kan delta på? Lage suppe til hjemløse og sånt? :P Vet ikke... Men jeg syns det dummeste/enkleste er å bli sittende foran pc'en, for det er jo en slags liksom-form-for-kontakt som til slutt bare gjøre deg enda mer passiv og tom i hodet. Syns jeg.

    Ligg for deg selv og lag engler i snøen om du vil :P Jeg har planer om å gjøre sirkusting på sykehuset i jula, det er ikke så kult å ligge på sykehuset når det er jul hvis ikke det skjer noe inni mellom.

    God jul :)

    SvarSlett
  5. Er forsåvidt enig, men er det ikke litt deilig kjedelig også? Jeg mener, det er kanskje NADA å finne på og det blir jo fort kjedelig i lengden, men sånn, det er jo snart jul og snø er det ute og det er jo fint? Du kan spille tv-spill, pusle puslespill, lese, se film, lage tusen blogginnlegg, skrive søknad, få maten servert, sove i deilig seng. Og om ei uke kommer jeg hjem og plutselig er vi i Dublin! Og så plutselig blir det julaften!

    SvarSlett
  6. Vi kan bytte! Du kan dra på jobben min hver dag til og med bittelillejulaften og late som om du er meg (det blir enkelt, bare smil og smugles i avisen når du tror ingen ser det) og så kan jeg ha ferie, jeg har veldig lyst på ferie og fritid selv om jobb er fint ;)

    Og lykke til med konkurransen forresten, håper det går din vei skikkelig og husk at det er helt lov å smugle meg med i bagasjen når du skal til Dublin for jeg tar sikkert ikke så stor plass og jeg har aldri vært i Irland før og alltid ønsket å dra dit =D

    Men nå bare prater jeg tøv, beklager, jeg tror jeg bare er i et litt tøvete humør, håper det går bra og jeg håper du får geniale ideer til hvordan du skal bruke tida =0) Klem <3

    SvarSlett
  7. Jeg greier meg nok. Har overlevd så langt. Takk for fine tanker, allihopan :)

    SvarSlett