fredag 29. mai 2015

Vedvarende midnattssol

Herregud, jeg er så glad!


Et lite skår i gleden, er at bare omtrent halvparten av klassen vår fra førsteåret kom rett inn, til tross for at alle søkte. Resten står nå på venteliste. Jeg krysser fingra for dem alle, de er alle utrolig dyktige og bra folk.

Men likevel: jeg er så letta! Jeg slipper å gjøre ting jeg egentlig ikke har lyst til fra høsten av! Jeg kan fortsette å skrive, kanskje til og med fullføre romanen jeg skriver på nå! Dette skal jeg feire med å spise ute, gå på konsert, farge håret og dra på middelalderfestival. Men mer om dét en annen gang, kanskje.

Benytter forøvrig anledninga til å minne om slippfesten for antologien vår Vekster i Oslo den 3. juni. Slippfesten i Tromsø i forrige uke blei en stor suksess, og jeg har veldig lyst til at Oslo-slippfesten skal bli en enda større en! Her er link til Facebook-arrangementet. Håper vi ses!

5 kommentarer:

  1. Så uendelig bra at ting ordner seg, skjønner at du er letta. Og hurra for konsert og middelalderfestival og liknende finheter :) (Og å farge håret er tydeligvis en av yndlingstingene dine siden det virker som om det bare er noen få uker siden sist, men det går fint, du blir alltid veldig stilig.)

    SvarSlett
  2. Hurra og gratulerer. Jeg forsøkte å søke i Bø, men de ville ikke ha meg, så min vei blir en annen. Men ufattelig glad på dine vegne :)

    SvarSlett
  3. Jeg stemmer for det der med å skrive ferdig romanen du holder på med nå!

    SvarSlett
  4. Siden jeg glemte å si det til deg tidligere, så - GRATULERER :D Ikke overraska i det hele tatt!

    SvarSlett
  5. Takk for fine ord fra dere alle sammen! : D

    SvarSlett