mandag 23. april 2018

Blue MondayJadda, dere. Så:


(Okei, så bakgrunnshistorien til dette bildet, er at jeg sendte en snap til noen for å vise at jeg feira levert manus til Gyldendal (!) med cola og burger, det er derfor jeg poserer med colaboksen sånn. Bare derfor, altså. Selv om cola er godt, er jeg ikke sånn superduperfan av Coca Cola Company.)

Her syns fargen bedre:


Jeg føler meg som Brian Slade!


Med kjolen, skoa og sminka jeg kjøpte i mars blir jo dette perf.

Jeg jobber nesten hver dag for tida, og når jeg først har tid til overs, prioriterer jeg å skrive. Skjønnlitteratur, altså, ikke blogginnlegg. Jeg gleder meg til den dagen i fjern, fjern framtid der jeg faktisk har tid til å gjøre alle de tinga jeg elsker, sånn som å lese og spille TV-spill, noe jeg ikke har gjort på månedsvis. Det er derfor det går litt i rykk og napp her inne om dagen, mener jeg. Føkk kapitalismen og så videre.

Jo, og så reiser jeg til Gdansk førstkommende helg! Det blir kanskje spennende.

2 kommentarer:

  1. Veldig kul hårfarge og gratulerer med levert manus til Gyldendal, så spennende! =D Og jeg finner massemasse tid til nettspill og å lese selv, men jeg burde sikkert bytte ut mer av den tiden med å skrive (men det blir jo litt skriving bortimot hver dag, alle monner drar og alt det der selv om jeg ikke skriver massevis). Og du er på snapchat du og, nå føler jeg meg bortimot enestående som nekter å laste det ned eller lære meg det eller ha det. Det går helt greit altså, jeg liker Instagram bedre uansett. Ellers så elsker jeg personlig Coca Cola, men det er sikkert nok av grunner til å mislike Coca Cola Company (jeg tror bare ikke at jeg vil vite dem siden jeg ikke syns Pepsi eller Pepsi Max eller liknende Cola-bruser som ikke er Coca Cola er like godt).

    Og Gdansk høres interessant ut, der har jeg aldri vært. Du må ha en fin tur :)

    SvarSlett
  2. Takk, takk og takk! Og jeg er ikke så innmari mye på Snapchat jeg heller, altså, blei overtalt av ei venninne som er der mye til å laste det ned, og jeg sender bare til sånn to – tre stykker og er overhodet ikke opptatt av snapstreaks og sånne ting. Og hadde jeg jobba mindre, hadde jeg nok hatt bedre tid til å lese og spille, men sånn er det nå en gang. Håper på bedre tider.

    SvarSlett