tirsdag 23. februar 2010

Ymse elevkveldkrimskrams

Planen var i utgangspunktet å laste opp den herlige miniserien vår "Ungdomsskolen" til alles store glede, men den gang ei. Det er noe rart med filene. Jeg har gitt dem opp, til tross for å ha prøvd veldig mye rart for å få dem til å funke. Håpet mitt nå, er at noen andre legger dem ut på YouTube så jeg kan poste det her, eller at jeg får gjort det på en av iMacene på skolen. Så inntil videre forblir den en hemmelighet. Men den er episk.

I mellomtida kan dere få utdrag fra elevkvelden vår sjette februar i filmform. Jeg trur ikke det er så veldig gøy å se bilder fra det uansett. Meget spesielt interesserte kan ikke desto mindre få utløp for sine lyster her.

Først av alt mener jeg å huske at Håkon viste noe som kunne ligne på interesse for å se hva i helvete vi brukte de brennende korsa til. Det var dette:



Altså introen til den én sang lange konserten til metalbandet 666 Fuck Kill, bestående av meg på vokal, Tor Espen og Kjetil på gitar, Martin på bass og Vorpis (i tidligere innlegg omtalt som Kristian fra Gjøvik) på trommer. I tillegg hadde vi med oss Henrik og Krølle (han fra Stord, vettu) som slaver. Blei så vakkert, atte. Filmsnutten er forøvrig i første omgang Henrik sitt verk.

Videre har vi traileren til en ikke-eksisterende superheltfilm i regi av Michael. Jeg obsesser litt over deler av den, og folk som har fulgt ekstra nøye med og lagt merke til enkelte detaljer i en del av de nyere tekstene mine, skjønner kanskje hvorfor? Litt flaut er det og. Jeg kan liksom aldri tenke meg at det er normalt. Men hallo, føkkings nærbilder. Så klart, liksom. Men for all del, traileren er egentlig rasende festlig i seg sjøl og:



Og sist, men definitivt ikke minst, har vi den lettere usaklige reklamefilmen til Kjetil. Den hadde ikke vært noe som helst, hadde det ikke vært for den fantastiske dialekta til Vorpis (ja, det er han som har voice-overen). Sjøl om han strengt tatt egentlig snakker plain bokmål her, så er det liksom noe med Gjøvik-feelingen som nonetheless skinner imellom:



Eneste triste her, er at bildet har blitt kutta så teksten på slutten ikke blir fullstendig. Under "ENGELSK ØLGJÆR!" skal det stå med liten skrift "(mulige bivirkninger kan være: kreft, kols, osv.)". Helt fantastisk, egentlig. Og hvis det er noen som veit hvilken sang som er brukt i bakgrunnen, tell me! Jeg fikk nemlig ikke noe fornuftig ut av Kjetil da jeg spurte ham.

Ellers har jeg ikke så mye mer å si. Jeg ser for meg at jeg likevel kommer til å blogge masse i dagene framover for å ha noe å gjøre. We snakes!

5 kommentarer:

  1. Haha, gøy! Jeg digga den siste:D

    SvarSlett
  2. Den er så heftig den ølgjær-reklamen as! Vorpis, Braggis, og KayTee er et perfekt team. =D Digger`em!

    SvarSlett
  3. De filmene var geniale (dataen min var gladere i å spille film i dag plutselig) og jeg likte særlig Kinkyman, men jeg ser episkheten ved alt sammen ;)

    I dete hele tatt var dette et interessant blogg-innlegg =D

    SvarSlett