onsdag 18. mai 2011

Kristiania-bohemen

Til dere som holdt pusten av spenning på mine vegne: jeg kom ikke inn på Den norske filmskolen. Fikk brevet i dag. Jeg er så klart litt trist, fordi det hadde unektelig vært AWZUM og jeg følte jo at intervjuet gikk så bra og greier. Men jeg har uansett et intervju med Westerdals ganske snart, så... vi får se.

Poenget var at jeg ikke var udelt trist da jeg fikk greie på det, men liksom litt letta oppi det hele òg. Nå trenger jeg jo ikke lenger ta hensyn til dilemmaet kul skole versus kul by, for nå er jo kul skole strøket av lista for meg. Ikke sånn å forstå at Westerdals ikke er en kul skole, for all del, men det er mer det at Den norske filmskolen er enda kulere igjen.

Men. Jeg veit ikke om det er dette jeg egentlig vil, da. Du veit, jeg er en klassisk forvirra tjueénåring som leiter etter ei mening med livet, og jeg veit ikke om den meninga ligger i tekst og skribent-linja (med ei tilhørende årsavgift på over seksti tusen). Og jeg veit hva dere tenker:

LOL KRISTINE ER SÅ SYKT FAIL NÅ KOMMER BARE WESTERDALS TIL Å GOOGLE HENNE FØR INTERVJUET OG SÅ FINNER DE DETTE OG SÅ KOMMER DE TIL Å BARE NEI HUN KOMMER I VÆFFAL IKKE INN HER NÅR HUN IKKE HAR LYST TIL Å KOMME INN ENGANG.

Men jeg har jo lyst til å komme inn, da. Problemet er at jeg også har lyst til å skrive og jobbe og bli en levende bohemsk legende (yeah, right). Men vi får se, vi får se. Oslo blir det væffal, forhåpentligvis sammen med noen av de beste menneskene jeg veit om i ei skranglete pønkrønne som nesten ikke har husleie i det hele tatt. Det er bare om å gjøre å finne den perfekte rønna.

4 kommentarer:

  1. Synd at du ikke kom inn på Filmskolen da, jeg trodde det ville gå. Men jeg tror du uansett vil trives godt i Oslo (og da kanskje vi treffes oftere også da, jippi!) for det er en fin by, så absolutt =D

    Og jeg tror alt kommer til å bli fint uansett hva som skjer og du vil nok ha en fremtid anyway ;)

    SvarSlett
  2. hvilken dag/dato har du westerdalsintervju?

    SvarSlett
  3. litt trist. men igjen: oslo-livet blir bra, uansett hva som skjer!

    SvarSlett
  4. @ Jo Mikkel: Har egentlig den 24., men skal prøve å få bytta den, siden det er poesidag her i Bø da.

    @ Karoline og Hege: Ja, jeg trur det, altså. Jeg liker Oslo.

    SvarSlett