mandag 20. mars 2017

Floret

Novella mi Reveungen kan leses i den nyeste utgaven av det tverrskandinaviske litteraturtidsskriftet Floret.

(Illustrasjon: Peter Martensen)


Floret publiserer både skjønnlitteratur og litteraturkritikk, og har altså bidragsytere fra Norge, Sverige og Danmark. Litt ekstra morsomt syns jeg jo det er at jeg faktisk er den eneste fra Norge i dette nummeret. 

Se så fin illustrasjon jeg har fått!:


Klikk her for å lese novella.

4 kommentarer:

 1. Hurra og gratulerer for all medgang nå. Dyktige deg!

  SvarSlett
 2. Kult og gratulerer, liker denne novellen veldig godt (la merke til at novellen var litt annerledes enn den var sist jeg leste den, kanskje fordi den føltes mer håpefull og åpen nå enn den er f.eks. på bloggen til Forfatterstudiet i Tromsø). Aner ikke helt hva jeg skal sende, men fikk lyst til å prøve å sende noe til Floret selv nå :)

  SvarSlett
 3. Kære Kristine. Sikke en stærk, lille historie. Den rørte mig. Jeg kan godt li´din fortællerstemme. Og du har en ild i dig. Jeg tror, du har rigtig meget på hjerte?

  Læste lidt tilbage: Jo, det er en fantastisk redaktør. Men også en helt fantastisk pige, du var og er. Med meget integritet.

  Held og lykke. Og vid, at du kan.

  Mange varme hilsner her fra den anden side af havet, fra Laila.  SvarSlett
 4. Tusen takk, dere gode mennesker. Og jeg syns absolutt du skal sende inn noe til dem, Karoline! De norske redaktørene er skikkelig ålreite og flinke og dette var alt i alt en veldig fin prosess. Og alt det jeg skriver utvikler seg gradvis, og akkurat denne novella har hatt mange utkast.

  SvarSlett