søndag 10. desember 2017

November 2017

Opplevelser: Middag på Habibi og kinotur med Jørgen. Og, y'know, hyttetur.


Innkjøp: Julegaver, men ingenting til meg sjøl.

TV-serie: Jeg føler litt at min tre uker lange hyttetur kommer til å gjennomsyre hele dette innlegget, for halve måneden gjorde jeg jo faktisk lite annet enn å sitte aleine og skrive. Men før jeg dro, rakk jeg å se nesten hele andre sesong av Vikingane.

Edit: holy shit, tenk at jeg glemte at jeg i november så den fantastiske miniserien Alias Grace da jeg skreiv dette innlegget for et par dager siden. Gir dere traileren til den isteden, sammen med ei varm anbefaling. Ikke minst interessant for oss som skriver og som liker å leike oss med fortellerperspektiver; Alias Grace er et prakteksempel på spenninga som oppstår med en god upålitelig fortellerinstans.Spill: Fikk fullstendig hekta på Stranger Things – the Game (som kan lastes ned gratis i App Store!) mens jeg var på hyttetur og ikke skreiv. Nå har jeg fullført 98, 7% og jeg forstår ikke hva det er jeg mangler, meeeeen bortsett fra at akkurat dét er smått frustrerende, er spillet veldig gøy ellers!!! Særlig hvis du er født på åtti- eller tidlig nittitallet og har vokst opp med denne typen 2D-RPG.Film: Dogtooth. Har hatt lyst til å se denne ei stund, og særlig etter å ha sett og likt The Lobster. Den er minst like sær som The Lobster, og til tider hysterisk morsom i all sin grusomhet.Bok: Fullførte En komikers oppvekst av Jonas Gardell. Nå leser jeg Når du kjenner at det begynner å ta slutt av Stig Larsson, ei bok jeg syns det (foreløpig anyway) er veldig vanskelig å si noe om, formen tatt i betraktning. Men den er ikke uinteressant.

Musikk: Veit dere, da jeg var på Furnes blei jeg mint på hvor utrolig godt jeg liker å gå tur på kvelden om vinteren. Selv om Hauketo er et bedre egna sted for nattlige turer enn Oslo sentrum, er det likevel ikke det samme som å gå turer på landet. Jeg gjorde jo knapt annet da jeg bodde i Sandefjord og i Bø. Ekstra godt var det med Loveless-plata til My Bloody Valentine på øra.

2 kommentarer:

  1. Fin november-oppsummering. Og Dogtooth husker jeg at jeg faktisk vurderte å se da den gikk på kino, men så ble det ikke noe av likevel. Nå for tiden er jeg aller mest i "julefilmer og andre veldig koselige filmer"-modus så jeg tror ikke Dogtooth vil bli første prioritet, men satser på at jeg får sett den neste år siden jeg tross alt likte "The Lobster" ganske godt. Ellers hører det ut som om du hadde en fin måned så det er bra :)

    SvarSlett
  2. Om du likte The Lobster vil du nok også like Dogtooth, håper du får sett den etter hvert (så jeg kan lese anmeldelsen din)!

    SvarSlett