fredag 23. oktober 2009

Barnekonvensjonsjubileum, bokutgivelse og random loking

Som dere helt sikkert husker, var i går en dag av interesse. Barnekonvensjonen feira tjue hele år, og i den anledning kom boka BARN ut. Spesielt interesserte kan kjøpe den her. Det har seg nemlig sånn at undertegnede, Marta, Eva, Håkon og Nikoline har fått med noen eldgamle tekster om forelskelse, av alle ting, i den. Følgelig blei vi alle invitert til å delta på nevnte feiring. Marta, Eva og jeg dukka opp.

Småpigene med et eksemplar av den!

Gamle festsal i Universitetet i Oslo. Pent sted.

Margreth Olin, som holdt et sterkt foredrag som Siv Jensen burde ha hørt.

Jon Bing, som mente jeg hadde pene turkise negler. Watch me name-drop. Andre fancy personligheter som møtte opp, var kongen og dronninga, barneombudet og barneministeren. I tillegg blei tekster av Eva, Marta, Håkon og jeg lest opp.

Marta, Reidar Hjermann (redaktør av boka), meg og Eva. Hele festen etterpå hos barneombudet var av typen slips og vin, og temmelig tørt i starten. Men vinen var på barneombudets regning, og da går det jo som det gjerne går, og det hele blei en god del festligere etter hvert. Vi blei til og med bedt av en av bidragsyterne om å legge ham til på Facebook. Trist jeg ikke husker navnet, da.

Lisa, Magnus og Malin joina oss på Oslo S etter festen!

Marta demonstrerte sine beinmasseringsskillz - vel å merke før Securitas kom og påstod at Passasjen ikke var noen leikeplass (som den jo er, herregud!) og ba oss fjerne oss. Korrupte fascister, ass.

... og i det hele tatt var det en god og sliten Kristine som satte seg på 22:43-toget tilbake til shesh-town. Og i samme slengen vil jeg benytte anledninga til å klage over at jeg simpelthen ikke greier å skrive "i dag gjorde jeg"-type innlegg, og beklage at det blei så kjedelig som det blei. Det var ikke så ille i virkeligheten, altså. Og de som vil se flere bilder, bes kikke her.

Denne helga ser ut til å bli rolig. Egentlig plagsomt rolig. Kanskje jeg drar til Drammen og finner Ingrid, da. Det kommer sikkert til å lette på stemninga.

(Når skal du lære deg å si ha det før du drar, din gjøk?)

5 kommentarer:

 1. I går? På en torsdag? Jeg lå på rommet og slappet av hele dagen - for så å panikkredigere utover natten. Burde kanskje vært der i stedet?

  Ser frem til neste gang, om tjue år, da skal jeg kanskje møte opp. Om jeg husker det.

  SvarSlett
 2. Ah. Minner. Eg må nok skrive eit slikt blogginnlegg snart òg, for å ikkje snakke om at eg, du og Marta må sende eit referat til Tonje med bilder og greier, for å snakke om opplevelsen. Ah, berre:D

  Vinen var forresten på universtetsforlagets regning, trur eg;p hehehe.

  SvarSlett
 3. Å, det hørtes da veldig interessant ut spør du meg da og jeg har lyst på boka "BARN", men har ikke råd til den med det første siden det er andre ting som jeg må prioritere når jeg først bruker penger, som en viss bok som en du kanskje kjenner har skrevet, hun har bloggen Nattfallsidioti og er deg sikkert fullstendig ukjent ;)(ha ha, karolinsk humor ftw)

  Anyway, fint innlegg og det var ikke kjedelig...

  SvarSlett
 4. Det var magisk å møte dere alle! Favorittdelen min var da vi ble kastet ut <3

  SvarSlett
 5. For faen, Håkon. Detta var den type arrangement som i praksis skreik navnet ditt.

  Jæh jæh, universitetsforlag, barneombud... den var i væffal ikke på min 8)

  Næh, den er skammelig dyr. Men strengt tatt får ikke jeg noen penger hvis folk kjøper den likevel, så det spiller ingen stor rolle for meg xD

  Jah, var det ikke vakkert? <3

  SvarSlett