søndag 18. oktober 2009

Noens liv

I går blei fire elever her tatt for å drikke på rommet. Som reglementet krever, blei de utvist. Med andre ord betydde det at de måtte dra tilbake igjen til det miljøet og de foreldra de hadde flykta fra.

På grunn av det, prøvde en av dem å ta livet av seg.

Sånt går inn på deg.

7 kommentarer:

  1. Jeg forstår godt at det går inn på deg og håper det går forholdsvis bra med personen det er snakk om og deg... Det skal innrømmes at en liten del av meg tenker at det er litt liten grunn for å prøve å ta livet av seg, men samtidig så er det jo ikke alltid like lett å styre følelsene sine og jeg hadde blitt skikkelig lei meg selv om jeg hadde blitt utvist hvis jeg gikk på Folkehøgskole. Så jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men jeg håper den personen det er snakk om og dere som har hørt om det får den støtte og oppfølging dere trenger og at du har noen å snakke med siden jeg tror det hjelper å snakke om ting som opprører en, litt for å bearbeide inntrykk og sånt. Hvis det er noe jeg kan gjøre for å hjelpe er det bare å sende melding på Facebook eller noe forresten... Klem :)

    SvarSlett
  2. Oi, hva skal man si til sånt. Det er bare... forferdelig trist, for å bruke et ord, at folk er i stand til å prøve å gjøre noe sånt med seg selv. Jeg klarer nok aldri å skjønne det helt.

    Håper det går bra med deg, skjønner at det er noe som setter seg når det kommer så nært innpå en.

    SvarSlett
  3. å nei. så jævlig.

    SvarSlett
  4. Nå kjenner jeg strengt tatt ikke den det gjelder i det hele tatt, egentlig, men jeg har fått med meg at hjemmiljøet er prega av usunne doser alkohol og vold. Syns forøvrig at rektor har takla det på en høyst respektløs måte.

    SvarSlett
  5. Ikke for å være fornuftig her, men hvem gidder å drikke på rommet når man veit man blir utvist for det? Jeg bare spør. Kanskje jeg passer altfor godt inn i Japan-land for tida, men igjen, kanskje ikke. Det er bare sånn jeg tenker :)

    Men det var for jævlig at det skulle skje noe sånt pga utvisninga, da... håper det ordner seg for personen det gjelder.

    SvarSlett
  6. Ja, for all del, den er jeg med på. Mener akkurat det samme sjøl, så sånn sett skylder jeg ikke på skolen for at det skjedde som det skjedde.

    SvarSlett