fredag 16. oktober 2009

Litt random kjærleik

Heeeelt egentlig hadde jeg tenkt å anmelde filmer og andre saklige ting, men ikke nå. Dessuten har jeg blogga så sykt lite i det siste likevel, så jeg føler at jeg har lov til å rable skikkelig ufornuftig. Hahaha.

Meeeen, dere som leste innlegg av denne typen med bekymring kan bare puste letta ut nå. Jeg. Er. Dritglad. For tida! Sjøl om jeg ikke fikk sett Braindead i overigår likevel på grunn av fauidgydugftdg kjøkkentjeneste, smiler jeg så sinnssykt mye nå. Tor Espen, The Good Guy og jeg kom hjem fra Larvik for omkring en time siden, etter å ha vært der siden ett, og da jeg satt på toget hjem igjen, tenkte jeg bare, shit, så sinnssykt bra jeg egentlig har det, liksom.

Er det ikke rart åssen enkelte mennesker bare får deg til å bli skikkelig, skikkelig GLAAAAAAD bare ved å si god morgen til deg når dere tilfeldigvis møtes på badet, eller ved å randomly ringe deg og snakke med koselig dialekt? Helt seriøst, det er få mennesker jeg kjenner som jeg bare merker med hele meg at jeg er skikkelig, skikkelig glad i. Sånn genuint, liksom. Men nå... det er bare annerledes fra alt annet. Det er ikke sånn sommerfugler i magen, liksom, men bare... faen, jeg er jævla glad i deg, på en måte. Og vi har kjent hverandre, what, to måneder? Jeez. Og vi skal til og med kanskje på vinterferie sammen. Snakka om det i stad. Og i morgen blir det sannsynligvis kino!

Kanskje all denne overveldende kjærleiken bare er fordi jeg har drukket burn i dag. Det er jo tragisk, men jeg blir faktisk sånn av det. Hahaha.

Jeg mistenker forresten at det blir så lite blogging for tida fordi jeg - av alle ting - muuuligens er i ferd med å skaffe meg et liv. Og det er så jækla deilig!

Oooog, når det er såååå fine flasker:

... så er det lov å kjøpe iste til femti kroner, santsant?

12 kommentarer:

  1. åh så herlig at humøret er som det bør være <3

    (og jaa, det er lov!)

    SvarSlett
  2. <333333333

    jeg er masse glad på dine vegne. og jeg villlll ha sånn fin flaske, nora i klassen min har og det og jeg skjønner ikke hvor hun kjøpte den! D:
    hihi.<3

    SvarSlett
  3. Å, jeg er så glad for at du er glad og for at du får deg ett liv (jeg har personlig ikke et liv, men det er like greit for øyeblikket siden jeg har store episke Nanowrimo-planer i november og et liv da teknisk sett hadde kommet litt i veien) og at du drukner et innlegg med overveldende kjærleik siden det tross alt har bedre konsistens og er mer oppmuntrende enn faenskap :)

    Og jeg har ikke noe egentlig å si utenom at jeg er glad på dine vegne og håper at du fortsetter å ha det bra =0)

    SvarSlett
  4. HAHAHAHAHA : D jaaa, fine flasker er lov å betale femti kr for! :D og eg er òg glad på dine vegne, ogog, brev med sjokkis kjem snart, eg lovar, i løpet av komande veke ein gong <3 :D undund, du er søtish :D

    SvarSlett
  5. Hvordan kan du stille et spørsmål som dette, uten å si hvor god iste-en var på en skala fra 3-12?

    Høres bra ut at du koser deg. Ikke fordi jeg liker klangen av ordene, men fordi det betyr at du koser deg.

    SvarSlett
  6. @ Imma: Jeg velger å tolke siste biten der som et hint? x) Uanskvett kjøpte jeg den på Kremmerhuset.

    @ Håkon: Hvordan jeg kan det? 'Cause I'm Superman, ffs.

    Og ja. Livet er ganske vakkert, når man tanker over det. And so is enkelte isteflasker <3

    SvarSlett
  7. Hahah, den flaska der har jeg tatt vare på også. Mistenker forøvrig at jeg synes innholdet smakte bedre pga. emballasjen, liten placebo der.

    Men bra med kos og glede, jeg blir nesten litt glad selv av å lese din ecstasy *winkwink*.

    Det er nok en klar 7 av 12, Håkon.

    SvarSlett
  8. Ja. Smaken var litt skuff. Men herregud, nå har jeg tidenes blomstervase! (hakket penere enn Pepsi-flaska jeg pleide å bruke.)

    SvarSlett
  9. Kjøpe en iste-flaske til meg også? Pretty in pink please? Gjør ikke noe om den går ut på dato før jeg kommer hjem, det er flaska jeg vil ha! Steikje fine flaske.

    Og bra at du har det bra igjen, leste innlegget hvor du ikke hadde det så bra, nå nettopp, og rett etter leste jeg at du hadde det superbra, så det går tydeligvis rett opp og tilsvarende rett ned med humøret ditt for tida :)

    SvarSlett
  10. Will do!

    Og ja, er nok litt humørheistendenser her. Men så er jeg jo ennå tenåring.

    SvarSlett
  11. Hurra! Det gleder meg virkelig å høre :D I morgen skal jeg foresten sende brev til deg <3

    SvarSlett