søndag 18. april 2010

Det personlige dramaet jeg lovte at ikke skulle komme

Jeg greide bare ikke å holde det inni meg, gjorde jeg vel? Jævla oppmerksomhetshore.

Men hey, jeg trur kanskje at det begynner å slippe litt... taket? Altså, når han først er der, er det kjempefint, og jeg merker at jeg er oppriktig glad i ham og ikke vil at han skal gå igjen, men når han først ikke er der, så... savner jeg ham ikke. Jeg blir ikke sjuk fordi jeg ikke veit hva han gjør eller med hvem, og det er... befriende. Og sånn sett skulle man jo tru at problemet var mer eller mindre løst, hadde det ikke vært for han andre. Og nå veit jeg plutselig ikke åssen jeg skal fortsette innlegget mitt videre, for jeg har fått flere lesere enn jeg pleide å ha, og egentlig er jeg bare tilbake til det forvirra rotet jeg alltid har vært. Men dette er faktisk ikke bra. Jeg hadde ikke trengt dette nå. Men kanskje er det litt fint og, for det holder ting på avstand, og jeg trur uansett ikke dette er snakk om the big L eller noe, så... meh. Vi får ta det om igjen den gangen jeg faktisk veit hva jeg skal si, myes?

Så stemmer vi for nytt innlegg i morra om noe random piss så dette slipper å figurere øverst i lista. Heh.

5 kommentarer:

  1. Eg har vore dårleg på å kommentere, men åh, så sjukt fine bilete ogogog, jævlig kleint og det høres heilt forferdeleg kjipt ut. Samt, avstand er fint, skulle eg til å sei. Men du er på veg ein stad, og det er bra! Du er sterk, Kristine!

    SvarSlett
  2. Det er en mental greie, den type situasjoner. Eventuelt kjemisk ubalanse. Du har jo ikke gjort noe galt. Det er ingen åpenbar grunn til at du ikke skal ha det bra.

    Det er en bok som heter noe sånt som "Lasarusfenomenet" (eller noe lignende), hvor det er tatt utgangspunkt i kvantefysikk. Det er tatt utgangspunkt i at straks en hendelse oppstår (du tar imot ballen), så oppstår det en alternativ tidslinje, eller dimensjon, hvor du ikke tar imot ballen. Fra det punktet utvikler alt seg annerledes. I situasjoner som du opplever nå så er det som om tankene dine tilhører den andre dimensjonen, hvor tenkt situasjonen er reell. Så det er da det er viktig å finne en vei inn i den dimensjonen, eller å få hodet ditt tilbake i denne.

    SvarSlett
  3. @ Astrid: Litt forvirrende kommentar, men hey, takk.

    @ Håkon: Det er sånn som de snakker om i Den mørke materien, det? Må skaffe meg den. Lasarusfenomenet, altså. Virker interessant.

    SvarSlett
  4. Eg kommenterte litt frå dei tre siste innlegga dine i ein kommentar. Det kan fort blir forvirrande, men eg trur du forstår meir nu!

    SvarSlett