tirsdag 20. april 2010

Utbrudd

Altså... den greia med Island og vulkanstøv og flytrafikk og sånn... ya know... den kan sørge for at vi ikke får dratt på studietur til føkkings CUBA om ei uke. Legg til at dette har vi brukt rundt femten tusen på hver. Alternativ reise er noe superlame av typen Strømstad.

FML.

10 kommentarer:

  1. Æsj kor kjipt. får håpe at dokke får reise til cuba. *krysse fingrane*

    SvarSlett
  2. Samme hvor vi drar bare vi gjør noe sammen vel? (= Tror uansett det blir koselig jeg.

    Har aldri tenkt tanken på å dra til cuba selv utenfor skolen uansett, så det blir ikke så stort tap igrunn. Og vi får jo tilbake pengene våre, så man kan jo eventuelt stikke til cuba selv om man fortsatt på død og liv må til cuba etter skoleåret, da har man til og med noe å gjøre i sommer for de som trenger det. (=

    Men vi får se, ingenting er avgjort.

    SvarSlett
  3. Den vulkanen kan gå å drukne seg selv; ingen vil savne den og den slukker. Krysser fingrene for dere.

    SvarSlett
  4. ÅNEI! Det suger seriøst. Jeg blir bare mer og mer irritert på Island. Jeg vedder på at det er deres skyld at det er overskya og.
    -.-
    Men vi håper? : D

    ellers syns jeg egentlig det høres utrolig vakkert og poetisk ut med masse små glassbiter oppe i atmosfæren... det minner meg om Snedronningen, H.C. Andersen-eventyret.
    <33

    SvarSlett
  5. "Eid" er kanskje det eneste ordet som virkelig yter situasjonen full rettferdighet, ja. Ach.

    Men Henrik, da. Det er Cuba. Pluss at jeg vil jo ikke dra dit på egen hånd heller, for jeg vil ha med alle sammen D:

    SvarSlett
  6. Mitt synspunkt i denne saken er rett og slett bare at; det som skjer det skjer. Uansett kommer jeg til å være en glad laks, cuba-tur eller ei.

    Vil man virkelig til cuba kan man dra dit senere, men vil man få gjort noe i fellesskap med alle spiller det ikke noen rolle hvor vi er de 10 dagene (bare ikke en hudøylignende tur).

    Det er sikkert kult på cuba, men som sagt har jeg aldri følt noen dragning dit eller hatt noe ønske om å dra dit, bortsett fra i det siste fordi det tilfeldigvis er en del av skoleåret. Så det blir ikke noe spesielt tap for meg om det isteden blir en helg i sverige for å si det sånn, jeg kommer uansett til å få det kult, og det er ikke verdens undergang. Livet går videre. Da får jeg heller kose meg med folk nå den siste tiden et annet sted å sette pris på det, og heller nyte det jeg har der og da.

    Cuba meg her og cuba meg der, blir shprø jeg as, hehe.. =b

    Er nok uansett ikke noe å deppe for, blir cuba vett. Don`t sit and hate, have faith!

    SvarSlett
  7. Dere kan ta båt! Hvis dere kommer med på et frakteskip blir det sikkert billigere. Kanskje ikke så fint når dere skal sove, men da blir det bare DESTO MORSOMMERE å komme til Cuba.

    Heh.

    SvarSlett
  8. 15 000 kroner på en uke i Strømstad høres ikke så ille ut det heller. Vi dro på sykkeltur i 10. klasse, men hadde det knallgøy likevel. Uansett så ser jeg det kjipe i situasjonen, men etter inntrykket jeg har fått (uten å ha hatt nett i et par dager nå) så åpnes luftrommet i ny og ne. Blir verre om dere ikke klarer å komme dere hjem igjen.

    SvarSlett
  9. @ Henrik: Joda, jeg ser jo poenget ditt, men likevel, a. Jeg vil faktisk mye heller til CUBAAAAA, et dritvarmt land med en rik kultur, enn Sverige som er tvillingbroren til kjedelige, pisskalde Norge.

    @ Vibeke: Men hey, nyhetene sa i dag at flytrafikken er i full sving igjen, så båt? Ne-hei :D

    @ Håkon: Hadde vært awesomecakes å ikke komme hjem igjen, da. Noen ekstra dager i Cuba gratis? Ikke meg imot.

    SvarSlett