onsdag 20. august 2014

Digital lanseringsfest

Hallo hallo! Det er den tjuende august, og det betyr at nå kan man få tak i Tyngden mellom oss!!!! For eksempel fra haugenbok.no, eller så kan du spørre etter den i nærmeste bokhandel, og hvis de ikke har den, kan de ta den inn for deg. Jeg er i Tromsø nå og har ikke noe eksemplar av boka liggende, så den halvobligatoriske sjølvien der jeg triumferende holder boka framfor meg, får jeg dessverre ikke tatt. Jeg håper dette kjapt sammenraska sjølportrettet utført i Paintbrush gjør samme nytten:


Og for å feire, utlyser jeg herved en konkurranse!!!! Premien er selvfølgelig et signert eksemplar av Tyngden mellom oss. Det eneste du trenger å gjøre, er å skrive et innlegg på din blogg om hvorfor akkurat du bør vinne. Link til dette innlegget, og link til ditt innlegg i kommentarfeltet under her. Hvis du ikke har en blogg, kan du bruke et annet sosialt medium, for eksempel Twitter eller Facebook. Husk i alle tilfeller å linke til dette innlegget og link til ditt innlegg i kommentarfeltet. Jeg trekker en vinner onsdag om ei uke, altså den 27. God løk!

La meg avslutte med litt eksklusiv trivia om Tyngden mellom oss:
- Navna Gabriel, Julian og Tobias går igjen i flere tekster jeg har skrevet. To av hovedpersonene i den aller første romanen jeg skreiv som trettenåring, og som jeg har posta noen utdrag fra her, heter Gabriel og Tobias. En sentral karakter i såpeserien Lunisand, som jeg i sin tid posta på Skrivebua, heter Julian. Dessuten har jeg ofte brukt navna i noveller og korttekster.
- Karakteren M er basert på diktet mitt Mysteriemannen/diktet mitt Mysteriemannen er basert på karakteren M. Jeg er helt ærlig ikke sikker på hva som kom først, men de er den samme personen. "M" står selvfølgelig for Mysteriemannen.
- Et prosjekt jeg begynte på, men aldri fullførte, og som jeg blant annet har posta utdrag fra her, er ment som en slags særdeles frittstående oppfølger til Tyngden mellom oss. Med "særdeles frittstående" mener jeg at det egentlig aldri var et poeng for meg å vise tydelig at de hørte sammen, fordi historien i Døden og gleden, som var/er arbeidstittelen på prosjektet, helt fint kunne stå for seg sjøl som en individuell historie. Likevel fins det noen hint i begge to om at de potensielt kan ha en sammenheng.
- Jeg har i tillegg skrevet en prequel til Tyngden mellom oss i kortfilmmanusformat.

Så gjenstår det bare å ønske alle god lesning!

4 kommentarer:

  1. Woop! Gratulerer så masse!
    http://restless-legs-syndrome.tumblr.com/post/95307413814/kristine-har-gitt-ut-boook-og-har-i-den

    SvarSlett
  2. Jeg har også deltatt! Wooh!
    http://hipsterjenny.tumblr.com/post/95558711532/kristine-gir-ut-bok-og-hun-har-konkurranse-pa

    SvarSlett