fredag 14. november 2008

Lulz @ Jan Thomas

"Om hun mener det, så vet hun ikke hva et stilikon er. Madonna er et stilikon, Mariann virker på meg som at hun er veldig usikker på stilen sin. Det tipper nesten over til å være desperat. Ofte ser hun jo ut som en sirkusartist. Jeg tar henne på stilen hennes, for det er ingen andre som tør, ettersom hun er så jævlig stor i kjeften. Hun er i en prosess der hun forsøker å finne seg selv, og det irriterer henne at jeg gjennomskuer det. Jeg ville ikke i mitt syndefulle liv kledd opp noen slik."

Dette er altså sagt av Jan Thomas om Mariann Thomassen. Surferosa-dama, altså.

Jeez. Er det noen som er "usikre på stilen sin", så er det jo han fuasigfyoasg tullkukken som ikke tør å kle seg i annet enn det som garantert er på mote! Veit du hva jeg gjør med sånne som deg, Jan Thomas?
(Bilde tatt på parkeringsplassen på skolen i stad. Et av de mer geniale bilskilta jeg har sett, bortsett fra det det stod "omg stfu" på i USA.)

6 kommentarer:

  1. Herre for en teiting. Ho e jo kjempe kul!!!

    SvarSlett
  2. hahahahahaa!
    jeg syns nå jan thomas er litt søt, jeg. han er ihvertfall morsom å imitere.

    men marianndamen har verdens tøffeste stil, selvom folk bare ser rart på meg og sier "du syns vel det, ja" når jeg sier det.
    aaaner ikke hvorfor.

    SvarSlett
  3. Jo, han er på en måte litt søt. På samme måte som Krfu-ere er litt søte.

    Go Mariann! :D

    SvarSlett
  4. Jan Thomas føler seg flink fordi han tror han ser gjennom folk og kan analyserer dem, og det irriterer ham at jeg gjennomskuer det.

    SvarSlett