fredag 28. november 2008

På'n igjen

Jeg har alltid tenkt på Ida som søt og sympatisk, og så viser det seg at hun er like frekk som alle de andre. Jeg har blitt utfordra på nytt - men frykt ei! Det er et nytt opplegg denne gangen.

Nå er det sånn at jeg skal gi sju faktasetninger om meg sjøl. Jeg kan ikke garantere for at det er så spennende at det gjør noe, men jeg skal prøve så godt jeg kan.

1. Jeg suger i alt som har med fysisk aktivitet å gjøre. Og da snakker jeg ikke bare om de klassiske eksempla som løping, styrketrening osv., men om ABSOLUTT ALT som innebærer at du gjør noe helt konkret med kroppen/hendene/fingrene og sånn. Matlaging, sying, hekling, tegning, strikking, snekring, skjønnskrift og alt mulig annet rart, blir bare evig stygt hvis det er jeg som skal gjøre det. Jeg har funnet ut at kroppen min er feilkonstruert elns, og jeg duger bare til ting der kroppen på ingen måte er involvert. Skriving, for eksempel. For all del ikke for hånd, for da er det knapt lesbart (i andre klasse fikk jeg melding hjem der lærerne tagg foreldra mine om å lære meg å skrive penere, for de forstod ikke hva jeg skreiv - og det er lærere det er snakk om! De skjønner pokker meg det meste). Jeg har riktignok forbedra meg, men jeg kan ikke skrive foredrag for hånd, for jeg skjønner det ikke sjøl der jeg står oppe og knoter. Så altså; jo mindre kroppen min reint fysisk er involvert, jo bedre blir resultatet. Eh... ja.
2. Jeg kan nå nesa med tunga!
3. Jeg er allergisk mot nesten alle typer frukt og grønnsaker, i tillegg til nøtter. Da er det jææævlig praktisk å være
4. vegetarianer. Siden åttende klasse.
5. Den høyre tommelneglen min er 2,5 centimeter lang. Det høres kanskje ikke så mye ut, men finn en linjal, så skal du få se. Til sammenligning er hele tommelen min 5 centimeter lang.
6. Jeg lukter på nesten alt før jeg leser i det, enten det er ei bok, et blad, en katalog, ei avis, ei brosjyre, eller et ark, for den saks skyld. I de fleste tilfella lukter jeg på det ubevisst opptil flere ganger mens jeg leser i det og. Før var jeg verre, og lukta på alt som var før jeg brukte det. Av en eller annen grunn har jeg korta det ned til kun ting jeg leser.
7. Jeg har en veldig karakterisk (pen måte å si "stygg" på) gange. Den er litt vanskelig å forklare, og jeg har bare andres beskrivelser å gå etter fordi jeg naturligvis sjelden har muligheten til å se på meg sjøl mens jeg går, men jeg går visstnok veldig framoverbøyd. Jeg går liksom bare ikke lutrygga, men framoverbøyd. Altså at nesa kommer fram til et sted før tærne mine gjør det. Og så svinger jeg visst armene voldsomt fram og tilbake mens jeg går, sånn at det ser litt ut som om jeg prøver å fly, bare at jeg slenger dem til samme side samtidig.

Nå gjenstår det å tagge/utfordre/kall det hva du vil sju nye ofre. Jeg lover å velge dem med omhu:
Eva
Den Ida'en som ikke utfordra meg
Karen
Nikoline
Karoline
Vibeke
Gud

God fornøyelse og sånn.

2 kommentarer:

  1. Haha! Nå fikk jeg lyst til å se deg gå bortover Ö Hva spiser du, hvis du ikke tåler noe og er vegetarianer i tillegg? O_o

    SvarSlett
  2. Ehm, det går mye i mel og gjær og sånn. Og grøntfôr likevel 8D I ekstremt små mengder, da, ellers ligner jeg på en ballong inni kjeften xP Du får komme innom Lier engang, så skal du få se meg gå :3

    SvarSlett