fredag 10. april 2009

Little Ashes omg

About the sex scenes, Beltrán tells Out: "We didn't have any problems with the sexuality. On the set it was less important than the emotions. The sex scenes are beautiful - tragic and painful." But that's in sharp contrast to what Robert Pattinson - who plays Dalí - says in GQ: "And here I am, with Javier, who plays Lorca, doing an extremely hardcore sex scene, where I have a nervous breakdown afterward. And because we're both straight, what we were doing seemed kind of ridiculous. Trying to do it doggie-style. Trying to have a nervous breakdown while doing it doggie-style. And it wasn't even a closed set. There were all these Spanish electricians giggling to themselves."

Well, one of these two is probably a little more in touch with his inner slut than the other.

Fra www.charmants.com.

Totalt i tråd med det Imz konspirerer om, med andre ord.

Jeg syns forresten Javier Beltrán ser ekstremt uskyldig og forvirra ut, which is a good thing. Og jeg foretrekker ham uten skjegg. Men det gjør jeg med de fleste uansett.

Og fra themovie-fanatic.com:

This website is the result of the collaboration between lovers of independent movies, regular movie fanatics and fans of Robert Pattinson.

HVA FAEN SKJER MED AT ROBBERT PATTINSON ER OVERALT, A? HÆÆÆÆ? DET ER, FOR SISTE GANG, IKKE HAN SOM ER GRUNNEN FOR MIN LITTLE ASHES-OBSESSION. Takk.

(Og hvis du ennå ikke har fått med deg hva fuzzet er om; vær så god:)

6 kommentarer:

  1. OMG, iiiiik! :D Now I know what all ze fuzz is about n_n

    SvarSlett
  2. Vi må se den filmen! Og gudene hjelpe oss om den ikke kommer på kino her til lands før høsten, wæææh :O

    SvarSlett
  3. ... enkelte er mer komfortable med seksualiteten sin enn andre :'D

    SvarSlett
  4. I følge kinomannen på Kino City kan de ikke ta den inn fordi de ikke har rettighetene elns, og de kunne de ikke skaffe før de får produskjonsselskapet. Men jeg har ikke tenkt å gi meg... (og jeg har jo forhåndsbestilt den uansett, så den skal komme 27. august!)

    SvarSlett
  5. Traileren fikk det jo unektelig til å se interessant ut og dessuten så en av de tre hovedpersonene ut som Dimitri fra tegnefilmen Anastasia på enkelte punkter av traileren (ikke Pattison, men han som het Mathew ett-eller-annet) og det er et pluss :) Ellers så dukker faktisk Robert Pattinson opp overalt for jeg kjøpte noen engelske ungdomsblader da jeg var i Sverige og så oppdaget jeg tilfeldigvis at det ene av dem var full av Pattinson ditt og Pattinson datt (og jeg syns ikke Robert Pattinson er det minste interessant eller kjekk så det interesserte jo meg midt i ryggen). Anyway så hørtes filmen fascinerende ut uansett og jeg liker kunstnere og poeter sånn generelt sett :) Og jeg vet jeg bare snakker meg bort i hut i heita i denne kommentaren, men noen ganger bare blir det sånn...

    SvarSlett
  6. Jaaah, jeg liker å spre det glade budskap <3

    Jeg har funnet ut at Robert Pattinson faktisk ikke ser så aller verst ut rett forfra. Men med en gang han smiler, eller han kommer i profil, bare... nei.

    SvarSlett