onsdag 10. juni 2015

Hår, ting og andre tang

Halla på'ræ!!!!!



Dette er meg med rødt hår og verdens fineste hårbøyle, lagd av superflinke Ingrid. Jeg farga det rødt fordi jeg skulle ha på meg grønn kjole på Oslo Middelalderfestival, og grønn kjole og rødt hår er en awesome kombinasjon. Jeg har noen bilder fra festivalen på engangskameraet mitt, men de får dere ikke se ennå, fordi... y'know, engangskamera. MEN! Vi kjøpte noen ting:


Dette er pålegg, glass, lys og fløyte. Pålegget er henholdsvis honning, sjokolade og vanilje, og honning og kanel. Sjøl om jeg liker å tenke at den med honning og kanel egentlig er mjød og cyanid, jamfør etiketten og polsk og sånn.

Helt urelatert har jeg også kjøpt meg to par nye solbriller siden jeg har en tendens til å ødelegge solbriller like ofte som andre folk mister dem og glemmer dem igjen:


Disse er kjøpt fra Etsy-butikken retroandme, som har såååå mye fint omg, inkludert massevis av dinosaurøredobber som jeg har sykt lyst på.

Og ny lommebok:


Og... ja? Ting!♥

Forresten skal flinke Kim og de andre i klassen hennes vise fram de fine tinga de har sydd i kveld, og du må komme:


Oppfordrer også til å komme hvis du er veldig forelska i meg, siden jeg skal være modell.

4 kommentarer:

  1. Veldig fint hår og elsk på hørbøylen (nå funker hårbøyler fryktelig dårlig på håret mitt siden det er veldig tynt og fint og glatt, men fikk lyst på likevel) =D Hurra for fine innkjøp (kommer mest sannsynlig til å shoppe noen fine ting selv veldig snart) og så kult at du skal være modell!

    SvarSlett
  2. Veldig pent. Kvifor har du polsk honning? Polsk er faktisk det neste språket som eg lærer meg (les: prøver å lære meg), så eg reagerer med litt frygd kvar gong eg ser språket.

    SvarSlett
  3. Veldig fint hår og veldig mykt til deg. Hurra for innkjøpa og graulerer med modell, Men du, hvorfor ikke støtte den gode norske honningsnæringa? Det bidrar til å bevare vår biebestand ;)

    SvarSlett
  4. Takk, takk! Kjøpte honninga på Oslo Middelalderfestival av noen veldig blide polakker med noen utrolig kreative honningskombinasjoner. Kjøper norsk honning når jeg ikke er på middelalderfestival og bare skal ha helt vanlig, da ;)

    SvarSlett