tirsdag 19. februar 2008

Gassutslipp

Hadde ikke livet sånn generelt vært så mye enklere for oss gamere hvis bare alle spill hadde kommet med en advarsel hvis de var for engasjerende? Jeg mener, det står jo advarsel på hvis spillet inneholder sex, dop, vold, horror osv., men jeg skal ærlig innrømme at et overdrevent engasjement faktisk har voldet meg uendelig mye mer skade enn hva for eksempel litt tilfredsstillende dreping har gjort. Sånn som nå, for eksempel. Jeg sitter foran PC'en og koker. Hvorfor? Fordi de forbanna zuluene har kasta atombombe etter atombombe over byene mine. Forurensinga øker, folketallet synker, og det samme gjør poenga mine. Og når jeg endelig har blitt så provosert at jeg tenker "faen, jeg gidder ikke mer!" og trykker på retire-knappen oppe i menyen, hva ser jeg? Jo, min perfekte score på over 70 % som Scheherazade Ironfist er av mystiske grunner sletta! Vosj, tatt av vinden, som om den aldri hadde eksistert... Og for å gjøre vondt verre, har jeg ikke mer sjokolade igjen etter Sverigeturen heller. Jeg trenger en klem...

4 kommentarer:

  1. Jo spill skulle hatt advarsel om sånt, særlig for tre uker siden da jeg desperat prøvde å klare første kamp med Bowser på Super Mario Galaxy. Det var kompliserte, men dog engasjerende greier. Jeg har ellers full sympati for frustrasjon over sjokolade-mangel. Jeg var selv i Sverige for ikke så lenge siden og det tok bare tre dager å få tømt boksen med sjokoladeboller og det var dumt for det er seriøst en av de beste tingene jeg vet om. Håper alt ordner seg da :)

    SvarSlett
  2. Nå kommer jeg sikkert ikke til å spille Civilization på leeenge, leeenge fordi jeg blei så sur på grunn av den high score-greia:P Men godt at du skjønner hva jeg mener, på begge punkter:]

    SvarSlett
  3. *klem*

    Vetduhva? jeg leste nettopp at Harry Potter-obsession regnes som en avhengighetsgreie på lik linje med drugs av enkelte forskerfolk. så da gjelder det vel det meste?
    Advarsel: livet er avhengighetsskapende. <3

    SvarSlett
  4. Akk, ja, det har jeg merka meg. Nesten nifst. Og på akkurat dét området er jeg nesten glad for at jeg kun har lest den første HP-boka. Nesten.

    SvarSlett