torsdag 18. august 2011

Årets Øya

Hei.

Jeg var på Øyafestivalen, jeg. Og det var fint og koselig, og kunne ikke vært gjennomført hvis det ikke hadde vært for at Karoline tok seg av Vibeke og meg og ga oss husrom.

Her er vi på yndlingskafeen til Karoline på Hasle, liksom.

Og det var fint og koselig på festival! Først var vi på SubScene og så Mikhael Paskalev, Agent Cooper og Le Corbeau (Of Grace and Hatred spilte òg, men de virka så sinna, så vi gikk på Oslo City i mellomtida). Og så møtte jeg Regine og Jenny!

Og dagen etter regna det, men vi så Veronica Maggio og Edward Sharpe & The Magnetic Zeros. Og jeg møtte Tuva som jeg var på Westerdals-intervju med, og tremenningen min Kjetil. Men jeg trur jeg var litt sur den dagen, så vi dro hjem.

Men dagen etter var kjempestas. Vi så Pantha du Prince & The Bell Laboratory, som var FANTASTISK, i motsetning til bildene jeg tok derfra:

Og jeg møtte Jo Mikkel! Og jeg møtte Jenny igjen, og Åshild (som btw tok bildet av meg helt øverst her), og de kule vennene deres:

Og så hang vi masse rundt med Unnveig:

Og så så vi Fleet Foxes! Og Explosions In the Sky, og det var også fantastisk:

På samme konserten møtte jeg Kine som gikk i klassen min på Skiringssal. Koselig. Og så så vi Aphex Twin:

Og så dro vi hjem og sov.

Dagen etter så vi Noah and the Whale:

Og The Pains of Being Pure At Heart:

Og 120 Days, og det var AWESOME (akkurat som sist, og akkurat som forventa), og Pulp, og så stalka jeg Einar littegrann. Så gikk vi hjem og spiste honning. Men ikke noe av dette har jeg bilder av ennå, for de er på den andre filmen som jeg ikke har framkalt ennå.

Jeg har heller ingen bilder fra dagen etter, men da gjorde vi ikke så mye heller. Jeg lå på graset ved elvebredden og hørte The Avett Brothers spille et sted i bakgrunnen, begynte å se på Maria Mena, men blei litt sur igjen, og så satte vi oss på VG-tribunen og jeg fulgte distré med på Crystal Fighters, for jeg var sliten og teit, og så måtte vi dra hjem mens alle de kule hipsterne hang på Luna og oppdaterte oss andre om det via Twitter.

Nå er jeg i nyeleiligheten og nettet er elendig, men det kommer forhåpentligvis nytt om et par ukers tid, og jeg er skeptisk til UiO, og jeg syns ting egentlig er fint, men lurer på om jeg kanskje ikke helt er typen til å bo i kollektiv likevel, delvis misantrop som jeg er, mener jeg. Ikke at det er de jeg bor med sin feil, for de er fine, de. Jeg er bare hemma i huet, og sånn må det bare bli. Men jeg veit jo at jeg aldri kunne ha klart meg aleine heller.

Så ja. Jeg trur jeg prøver å si at jeg er litt fraværende om dagen nå, mens jeg ordner ting og venter på ting og sånn, men hey, hold ut? Skal nok poste noen freske bilder av huset mitt etter hvert som muligheten byr seg.

4 kommentarer:

 1. Det var veldig hyggelig å ha dere på besøk (og bøkene jeg brukte gavekortet på virker veldig lovende). Fine bilder forresten (jeg syns riktignok at jeg personlig ser helt teit ut på det bildet jeg er med på, men man er jo mest skeptisk til bilder av seg selv selv liksom). Det ser ut som om det var bra konserter og at du hadde det gøy og det er jo bra. Håper UiO-studiet bedrer seg og at du kommer inn i hverdagslivet fint og greit da og klem <3

  SvarSlett
 2. hei, så kult at du også går på uio! hadde vært hyggelig å si hei en dag :)

  SvarSlett
 3. Åh, du er så fin Kristine. Og det verkar som om du hadde det fint på øyafestivalen, og at ting er litt fine om dagen, ogog, uiO blir sikkert bedre etterhvert, får vi håpe! <3

  SvarSlett
 4. Vel, jeg har vel egentlig bestemt meg for å slutte på UiO. Jeg trives særdeles dårlig der. Men yay, dere er fine, da.

  SvarSlett