fredag 20. januar 2012

Hvorfor jeg ikke blogger for tida:

Jeg har ikke tid til et liv også på verdensveven, skjønner dere. Jeg er for opptatt med å være ute i den virkelige verden - faktisk - og gjøre sånn her:

- altså være full ute i Oslo sammen med byens herligste, og sånn her:

Herregud, jeg kan nesten ikke tru at jeg nettopp posta et kyssebilde på bloggen min. Det blir liksom ikke bedre av at vi ser ut som to tiåringer heller. Akk, ja.

Men altså, bortsett fra et og annet anfall i ny og ne, så er livet fint, det. Med andre ord ikke så interessant for dere å høre om. Jeg er på konserter, drikker, jobber, kysser. Jeg skriver ikke, da. Ikke dagbok engang. Det er vel det eneste som mangler i livet mitt akkurat nå.

Skal prøve å skjerpe meg, da.

Oh, og foto av Unnveig, sånn betedobbeltve.

6 kommentarer:

 1. Det høres egentlig litt fint ut å være for opptatt med å leve i virkeligheten til å være på nettet. Jeg har det sjelden sånn selv. Men jeg finner på mye rart selv og, har gjort fine kulturelle ting i januar så langt :)

  Og jeg skriver alt for lite selv for tiden når det gjelder noveller og dikt og slikt. Burde skjerpe meg sånn sett selv. Men sånt går jo i perioder, snart kan det hende en skikkelig kreativ periode dukker opp, hvem vet ;)

  SvarSlett
 2. Det høres jo innmari trivelig ut <:D
  Jeg tenkte å gjøre det motsatte: Prøve å leve litte granne mer på internett. Har begynt å skrive litt igjen: http://underovergrunnen.blogspot.com/
  -Lisa Cecilia-

  SvarSlett
 3. Oooo, fantastisk! Jeg skal følge med!

  SvarSlett