torsdag 27. september 2012

Detaljer

Nå innser jeg jo at alt dette hadde sett så mye mer innbydende ut om jeg bare hadde rydda rommet mitt før mini-fotoshuten. Men veit dere hva? Det er faktisk sånn det ser ut når det er ryddig der. Sånn cirka. Jeg rydda i går. Men det er faktisk ganske vanskelig å rydde når man har så lite rom. Flesteparten av tinga mine står for eksempel fortsatt stabla i esker fordi jeg foreløpig ikke har bokhylle eller noe sted å ha mesteparten av alt nipset mitt. Og så har jeg ikke fått tak i en stol til skrivebordet mitt ennå. Og så har jeg heller ikke fått hengt opp plakater og sådan på veggene ennå. Man har liksom ikke tid til sånt når man plutselig bare jobber.

Men! Dette er jo ikke noe spennende for dere å lese, stakkars. Her har dere bilder av rommet mitt og alle de fine tinga som er grunnen til at jeg er omtrent blakk nå. Igjen.

 Ja, det er en kommode med en TV oppå. Man tager hva man haver.

 Jeg hadde vært mye stoltere av denne innretninga om den bare hadde vært min idé. Ideen er Åshild, en av mine to samboere, sin. Dette er rett og slett ei gardinstang som er bundet fast med hyssing til sengeplankene som hemsen over består av. Og ja, jeg liker blonder, rysjer og tyll.

 Denne står strengt tatt på stua, men den er min!

Denne står også på stua. Vannpipa gikk jeg til innkjøp av i mai eller juni eller noe sånt, trur jeg og mener jeg å huske.


Og helt til sist vil jeg bare minne dere om at verden er fantastisk.

3 kommentarer:

  1. Så fint det var :) Hyggelig å se bilder fra rommet ditt! Og gardinstangkleshengingsgreia var kjempestilig!

    SvarSlett