lørdag 31. januar 2009

Faen

OK. Jeg kommer sikkert til å slette dette innlegget etter hvert fordi jeg er pysete. Og jeg vil ikke at hun skal se det. Samtidig vil jeg at hun skal se det for alt i verden. Akk.

Men åååh, hvorfor er jeg dum, og hvorfor sa jeg ikke noe da mens jeg hadde sjansen, og hvorfor nevnte jeg ikke noe, protesterte, sa jeg hadde funnet ut ting om meg sjøl, fortalte hvor mye jeg har tenkt på henne i det siste, og ikke minst hvordan jeg har tenkt på henne, og hvorfor er jeg så feig, og hvorfor er jeg så dum, og hvorfor er jeg så forvirra, og hvorfor kan jeg ikke være litt mer frampå, og herreguuuud! Jeg er dustdustdustdustdust. En forvirra dust, attpåtil. Jeg har jo flere sjanser, men jeg blir ikke modigere etter hvert, det veit jeg jo. Vinterferien? Egentlig håper jeg bare at hun skal merke noe av seg sjøl, men jeg veit ikke hvor tydelig det er. Jeg trur ikke hun veit. Og på en måte er det like greit, men på en annen måte så er det ikke det i det hele tatt.

Jeg er et rot.

10 kommentarer:

  1. Med mindre eg er max dum, så høyres det ut som vi har noko av dei same kjenslene her : o Men - eg har ein viss herr han, og ikkje ei viss fru ho, på hjernen... men skyt meg heller om eg har misforstått heilt?!

    Stå på, Kristine, du er ei fantastisk jente <9 ^^,

    SvarSlett
  2. Jeg føler liksom at dette er et sånt innlegg som nesten er for personlig til at jeg kan kommentere, men jeg skal prøve.
    (Og siden dette er et veldig personlig innlegg fortjener det en personlig kommentar og...)
    Jeg tror ikke jeg har så mye råd å gi når det gjelder forelskelser siden jeg bare har vært ordentlig forelska en gang og uansett lurer litt på om jeg er aseksuell siden bestevenninnen min er forelska konstant, mens jeg tenker ufattelig lite på sånt. Men jeg har i hemmelighet flere ganger lurt litt på om jeg er hetero eller bifil eller hva (på grunn av diverse ting) og kommet frem til at jeg jeg tror på at det er en linje som alle ligger på der "helt hetero" er på den ene siden og "helt homo" er på den andre siden også er man som regel et eller annet sted i mellom.
    Dessuten er det når man er ung at man er mest usikker på sånt. Men jeg tenker at med følelser som forelskelse så er man forvirra uansett og motet er langt unna, men ting løser seg som regel og det er en mager trøst, men det er en trøst likevel. Og om du er et "rot" så er du et rot som skriver bra, beskriver følelsene dine utmerket og som i tillegg har den bloggen jeg leser oftest av alle. Og jeg ønsker å hjelpe for jeg bryr meg om deg selv om jeg først og fremst kjenner deg fra internett og jeg håper den tanken skinner i gjennom. For da kan jeg kanskje ha hjulpet selv hvis denne kommentaren er like lite behjelpelig som jeg tror. Og dette ble nok en ufattelig lang kommentar som jeg kanskje ikke burde sende, men som jeg sender likevel siden jeg håper at alt ordner seg og at jeg har kunnet hjelpe på eget karolinsk vis.

    SvarSlett
  3. @ Karoline: THE KINSEY SCALE FTW. eller Klein, for den har en test man kan ta. den er maks awkward. jeg må poste den på bloggen en gang.

    @ du: "I know it's hard to believe people when they say "I know how you feel, but I actually know how you feel"
    det er en jævla søt film. ogeh jeg sender en klem, tror jeg?<3

    SvarSlett
  4. @ Ida: en viss fru hu, ja...

    @ Karoline: Okey, jeg blei veldig glad for den kommentaren. Bare så du veit det. Kanskje hjalp den ikke sånn kjempemye, sånn, ved første øyekast, men det hjelpe liksom å lese sånt uansett ^^

    @ Imma: *re-klem* Haha, The Holiday? Jeg syntes den var litt kjedelig, jeg x) Men så er det svært få romantiske komedier jeg faktisk liker og, da :3

    SvarSlett
  5. MEN JACK BLACK ER SÅ SØT. jeg elsker samtalene deres om musikk :'D

    SvarSlett
  6. ai, alt sånn blir ofte kaos. og jeg er så dårlig på å trøste. men: <3 !

    SvarSlett
  7. <3 tilbake! Egentlig er det trøst nok at folk bare leser rabbelet mitt x)

    (Joda, han er jo søt der. Jeg liker scena der han imiterer filmmusikk i CD-butikken.)

    SvarSlett
  8. jeg kjenner at det svir, ja, dog det er lenge sida jeg har kjent noe liknende.

    SvarSlett
  9. Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle deg akkurat hva du skulle gjøre, men jeg er feil person, big time.
    Men ikke mist motet, som Ida sier er du en fantastisk jente, og jeg ønsker deg lykke til.
    Eviggladi<3

    SvarSlett
  10. Folk som bryr seg <3 Akk. Dere er vakre.

    SvarSlett