fredag 4. januar 2008

Folket klager, for hva annet er det å gjøre?

Jeg er ikke så fan av fyrverkeri, egentlig, og er en av de få unge her til lands som faktisk mener at forbudet er på sin plass. Jeg mener, folk blir blinde av å få dem i øyet, mister fingre og får brannskader, hus blir påtent, og hunder dør av hjerteinfarkt på grunn av smella. Når det likevel fins folk som klager fordi de ikke får lov til å fyre dem opp sjøl, men får likevel sett akkurat det samme på et torg i byen... Nei, veit du hva, kravstore og bortskjemte og egoistiske er hva de er. Nå veit ikke jeg hvor du står hen i den saken, men jeg måtte bare lufte meningene mine litt, er litt lei av alltid å være den eneste under 60 som faktisk ser fornuften i det hele.

5 kommentarer:

 1. Jeg er så engig med så du er ikke alene om å være under 60 som ikke liker rakketer. Kan ikke huske sist familien min kjøpte noe som helst av fyrverkeri. Hadde en pakke med stjerneskudd i mange år for å si det slik. Hadde vørt bedre om kommunene hadde tatt på seg annsvaret fr å heller leie inn proffe pyrotekninkere å sytt om ett giga fyrverkeri i stede for at fulle folk skal syte vilt rundt seg, men det aller beste hadde vært om de hadde slutta å lage tullet ;)

  SvarSlett
 2. Ah jo, jeg er også helt enig med. Med en mamma som er eks-sykepleier har jeg hatt en traumatisk barndom med historier om folk som mister et øye eller må amputere nesa pga massive brannskader(!), så jeg er omtrent overbevist om at jeg kommer til å dø hver nyttårsaften. Dessuten er jo raktetter bortkasting av penger man kunne brukt til mye finere ting. Kommunen sine raketter er best ^^

  SvarSlett
 3. Hadde ikke gjort meg noe med fyrverkeri-forbud heller. Det er fint å se på, men det bråker så mye og jeg liker ikke bråk (hvis ikke bråket er min egen stemme da, men det er jo en helt annen greie :)
  Men vi får se hva som skjer...

  SvarSlett
 4. ...Og fyrverkeriet er veldig miljøskadelig, ettersom det ligger og slenger på bakken etterpå. Alle som hadde et dødsønske på nyttårsaften kunne bare gå til torget, der rakettene gikk av på bakken! Yup raketter som tilhørte over hodene, var plutselig under O_0 Støtter forbudet helt og holdent ;)

  SvarSlett
 5. Så moro at det ikke bare er meg:D Det hadde jeg halvveis ikke forventa, samtidig som jeg hadde det, for jeg veit jo at dere er såpass oppegående mennesker alle sammen;)

  SvarSlett