lørdag 22. november 2008

Jeg er gal

OK. Det er jo trend å være ærlig på verdensveven, så da kan jo ikke jeg være noe dårligere. So here goes:

Jeg er ensom og gal og har fantasimennesker rundt meg når jeg er aleine.

Takk.

7 kommentarer:

 1. hvem har ikke det? jeg har det? jeg er vel ikke gal, jeg.. men det må man vel se i context.

  SvarSlett
 2. Er man ikke alle det ? Det var nå det eg trudde, i alle fall xD Eg føler meg ofte litt gal, men kva veit vel eg ? Eg har berre dilla på Amy MacDonald med "This is the Life", og den er jo kind of old news ? Eg har nettopp oppdaga genialiteten, menja, slik er nå eg ; ) Eg likar ikkje å følgje trender, så eg tek det på etterskot : P Menja; eg trur vi alle er litt gale : P

  SvarSlett
 3. Jeg er sikkert galere enn deg. Jeg har skrevet 52 000 ord på under en måned og har tenkt å få skrevet 18 000 ord til innen syvende desember.

  Men for å være litt mer seriøs da så tror jeg vi alle er mer eller mindre gale, særlig siden streken mellom genialitet og galskap er såpass tynn som den er. Og jeg har fantasimennesker rundt meg hele tiden bokstavelig talt (siden jeg tegner dem veldig mye for tida og ser dem fylle arkene etterpå).

  Og værsågod (du sa "takk", så jeg tenkte at det var på sin plass at noen sa "værsågod") ;)

  Ok, skal gjøre noe liksom fornuftig nå, kanskje...

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Hey, there're more of us!

  Det blir andre boller i februar.

  SvarSlett
 6. Gal og genial går ofte over i hverandre, derav navnevalgene. Gal går ofte over til genial og noen ganger kuttes genial av og blir gal. Håhå! Alle er nok en smule gale, men personlig er jeg nok mer genial. Bare se på galhetsregla jeg nettopp fant på! Utrolig, utrolig.

  SvarSlett
 7. Jeg skal innrømme at egentlig så satt jeg og håpa på å få sånne kommentarer, og det fikk jeg jo :] Takk for støtte og forståelse og sånn, I guess?

  SvarSlett