tirsdag 27. januar 2009

Framtid

Hvem skulle tru at jeg hadde ei? Men mot all forventning sitter jeg i dette øyeblikk og søker etter ei. Nærmere bestemt i form av Skiringssal folkehøgskole. Med film som linjefag, og filosofi, filmkunnskap, foto, band, filmens ikoner, radio, store regissører, fra myter til magi og låtskriving som valgfag. Haha. Jeg bare kryssa av på alle jeg syntes virka spennende. Og "skriv litt om deg selv" blei aldeles elendig. Akk, ja.

10 kommentarer:

 1. Folkehøgskoleår er helt fantastiske, savner fortsatt året på Danvik Folkehøgskole (som også er en utmerket folkehøgskole for så vidt, jeg gikk på forfatterstudie der, men de har filmlinje og hvis du har mer lyst på det) dypt og inderlig. Men det hørtes jo ut som en kul skole den du nevnte også, virkelig :)

  Lykke til uansett da!

  SvarSlett
 2. Damn, det hørtes jo nesten gøy ut. veldig.
  også jeg som er militant imot folkehøgskoler. eller, jeg bare vil ikke. vil ikke vil ikke. xD

  SvarSlett
 3. Tror ikke du kommer til å angre på valget. Folkehøgskole er magnificent! :D

  SvarSlett
 4. Hvorfor er du imot folkehøgskoler, Im? D:

  Får håpe det blir bra.
  ... og får håpe jeg kommer inn i det hele tatt, den crappy søknaden min tatt i betraktning xD

  SvarSlett
 5. Åå spennede, begynne nesten å angre på at eg ikkje gjekk på folkehøgskule.

  SvarSlett
 6. Fordi det er liksom sånn "OMG JEG MÅ GJØRE MASSE GØY I ET ÅR SOM JEG KAN LEVE PÅ RESTEN AV MITT LIV, FOR ETTERPÅ SKAL JEG NOE SÅ JÆVLA KJEDELIG!!!111"? xD

  SvarSlett
 7. Hurra for Skiringssal! Og du kan også melde deg på mange morsomme og interessante seminarer når du kommer dit, de arrangeres utover skoleåret. Noen angrer jeg på at jeg valgte, andre angrer jeg på at jeg ikke valgte :) Og lærerne der er virkelig fantastiske. Gleder meg til å høre mer når jeg kommer hjem!

  SvarSlett
 8. Så gøy? Alle jeg kjenner som har gått på folkehøgskole har ikke angra. Det høres fint ut med litt sånn kollektiv-liv (: Også får du gjøre det du vil. Og det er fint.

  SvarSlett
 9. :D Så fantastisk kjekt! Det høres jo bare kos ut, syns eg :P :3

  Syns folkehøgskoler er skumle... høres skummelt ut.... gruer meg til det mest sannsynlig blir min tur - og eg veit ikkje korleis det fungerer her i gården(fylket) -.- Menmen, goood tid, gooood tid :P

  Lykke til, da, det høres som sagt megabra ut :D

  SvarSlett
 10. Ahm, skjønner, Imma. Jeg har det sånn med sommeren. Og jeg hadde det litt sånn med folkehøgskoler, men så kom jeg på at jeg ikke aner hva jeg skal gjøre neste år likevel, så jeg kan likeså godt satse på det x)

  Men jah, jeg gleder meg! >w<

  SvarSlett