mandag 30. mars 2009

Te og telefonbokser og sånn

Tilbake fra London i går. Nå er det mye reising på meg for tida, ass!

Hva er det så å si? Det var jo for all del ikke så verst, men det var flere ting jeg kunne klart meg uten. Stress, forurensing, og, jeg nevner ikke navn, men slitsomme mennesker er eksempler. Været var igrunn ikke et problem, for etter måneder med snø i Norge og fin regnjakke, syns jeg det bare var vakkert med regn. Dessuten er det jo intet som er mer britisk enn nettopp regn. Dessuten var jeg på King's Cross (sjøl om jeg fikk aldri tid til å gå ut av undergrunnsstasjonen på grunn av folks motstridende ønsker), blei terrormistenkt på Stansted da jeg skulle hjem og så Avenue Q, så jeg skal ikke klage. Og London er en nydelig by, bevares. Det er virkelig poetisk med alle de gamle bygningene klemt inne blant alle de moderne. Og hva er vel vakrere å høre på enn skikkelig Cockney-britisk? Jeg må slutte å være så negativ her. Det var en fin tur! Men det er Granada jeg kommer til å studere i etter året i Sandefjord, liksom, og ikke London.

Bildetid! Det blei ikke så fryktelig mange, og de få som fins, er ikke så interessante, men det er jo noe. Nå er det virkelig på tide at jeg begynner å skrive norsktentamenen min, som skal leveres i morgen.

(Spanskklassen min så ikke ferdig Lorca-filmen torsdagen jeg var i England. Margrethe ville vente til jeg kom hjem, sånn at jeg kunne se den ferdig, noe vi gjorde i dag. Anmeldelse kommer i morgen. Syns hun er så utrolig søt, jeg. Og Miyavi har gifta seg. Verden er så merkelig.)

11 kommentarer:

  1. ahahahahaha, nuclear weapons! <3

    og sjalusjalusjaluu<3
    og lykke til? x]

    SvarSlett
  2. Så ut som du koste deg i London :)
    Jeg har skikkelig lyst til å dra tilbake dit en dag.

    SvarSlett
  3. Eg syns det virka kjekt no. Reise er jo så kjekt, ogdudu, først til Granada, so til London, også påskeferie. Det er ikkje verst. Fiiiine bileter. Eg og vil til King Cross<3<3<3

    SvarSlett
  4. Ja, reise er veldig fint <3

    SvarSlett
  5. Heldiggris som har reist så mye i det siste, elsker byen London selv og du har fått Granada til å høres så sinnssykt inspirerende ut :)
    Fine bilder (og jeg leste den tentamen-historien din på skrivebua og syntes den var utrolig flott skrevet, måtte bare nevne det liksom)! Ha en ellers fin dag og håper du etter hvert forteller litt om Avenue Q og ting du har kjøpt for det ville også vært veldig interessant. Og da skal jeg slutte å bable... =0)

    SvarSlett
  6. Takk for kompliment! Njah, får se hvor mye mer tid jeg gidder å bruke på det. Tviler på at det er så mye, egentlig. Avenue Q var bra, men jeg veit ikke hvor mye det er å si om det, liksom? Og jeg kan ikke helt se for meg at det jeg kjøpte er like spennende for andre som for meg x)

    SvarSlett
  7. Jeg skjønner. Det med å prate om kjøp handler vel mer om at jeg ville kjøpt massevis av bøker hvis jeg var i London og derfor gikk ut i fra at andre gjør det samme. Og det å lese hvilke bøker folk har kjøpt kan gi ideer om hvilke bøker som man kan vurdere å få lest selv, det var bare det som det handla om.

    SvarSlett
  8. Jeg skjønner. Det med å prate om kjøp handler vel mer om at jeg ville kjøpt massevis av bøker hvis jeg var i London og derfor gikk ut i fra at andre gjør det samme. Og det å lese hvilke bøker folk har kjøpt kan gi ideer om hvilke bøker som man kan vurdere å få lest selv, det var bare det som det handla om.

    SvarSlett
  9. Beklager at det kom dobbel kommentar, det var ikke meningen. Og jeg håper ellers at kommentaren min før denne ikke fikk meg til å høres veldig selvopptatt ut :)

    SvarSlett
  10. Hehe, neida, den er grei :3 Jeg hadde veldig lyst til å gå innom en treetasjers bokhandel som visstnok skal fins på Trafalgar Square, men det blei det ikke tid til. Det var igrunn veldig lite det blei til...

    SvarSlett