fredag 19. juni 2009

Baj baj, St. Hallvard


Nå er det offisielt slutt. Herregud, det føles så underlig at jeg virkelig ikke veit hva jeg skal si engang. Og det som er sært, er at jeg trur faktisk at jeg savner/kommer til å savne lærerne mest. Jeg mener, elevene, eller åssen jeg skal si det, ser jeg jo sikkert omtrent hver dag i sommerferien likevel. Det er liksom ikke like sosialt akseptert å henge med lærerne på samme måten. Men det er jo fryktelig rørende når både engelsklærer, norsklærer og spansklærer har tårer i øya fordi de klemmer deg for siste gang.


Lærerne, ja. Min spansklærer Margrethe, gymlærer Willy og engelsklærer Anita kan vel så vidt skimtes.

Men ja. Dett var dett.

8 kommentarer:

 1. Jeg liker at alle slutter så mye seinere enn oss, det er kos^^ Vel, gratulerer med videregående overstått, og lykke til videre?=)

  SvarSlett
 2. Bare sånn, for the record, så slutta jeg 17., da :]

  SvarSlett
 3. gratulerer med overstått! så fine bunader :D

  SvarSlett
 4. Jeg savnet den ene læreren min og bibliotekaren mest da jeg sluttet på Videregående så jeg er like sær selv og ellers gratulerer jeg med at du er ferdig med videregående, du overlevde du og!

  SvarSlett
 5. Haha, takkkk :D

  Hah. Rart med det, jah.

  SvarSlett
 6. Oj... Jeg innser at jeg har hatt ferie lenge... I over en mnd. Jeg er halvveis i ferien føler jeg, men den begynner jo egentlig nå om dagen ja. Det blir jommen meg en lang ferie... KOM PÅ BESØK!!! :D

  SvarSlett
 7. Jaaaaa, det har jeg kjempelyst til :DDDD <3

  SvarSlett
 8. Det hadde vært utrolig kjekt :)
  Jeg har husrom neesten når som helst, bare kom! :D Hehe.. Haiketur ;)

  SvarSlett