fredag 23. april 2010

Cherry cherry boom boom

Var hos Lars i stad. Jeg fikk kvikklunsj og hodebunnsmassasje. Og så en ny hårfarge, da:

Jeg ser jo ut som en vettskremt spøkelsesape, men det er uansett håret som er poenget. Og som vanlig føkker Blogspot opp fargene (for det er faktisk ikke skjermen, for det ser bedre ut på utgaven som er lagra på harddisken), men KIRSEBÆRRØDROSAOMGOMGOMGOMG!!!! ... ja.

Jeg føler igrunn at alle de nye hårfargene jeg laster opp her fungerer som substitutt for et dagens antrekk. For jada, jeg har faktisk vurdert det opp til flere ganger, men saken er som så at jeg ikke eier at helfigursspeil, og hadde jeg gjort det, hadde det bare vært stræss å drive og laste opp bilder i ett kjør uansett.

Og misjonær som jeg er, skal jeg straks stikke og koze meg med litt Battlestar Galactica sammen med nyfrelste Signe, Sølvi, Gjermund, Vorpis og Krølle. Yeah, baby!

13 kommentarer:

  1. HERREGUD KVINNE. DET BLEI DRITLEKKERT:D

    SvarSlett
  2. Kjempefin farge, nyyyydelig!!!!

    SvarSlett
  3. ÅH RAWR <3 PENE PENE DUUUU <3

    jeg får så lyst til å farge håret av å se på deg : D
    tror kanskje jeg skal gå for en ny runde med lilla. eller grønt. hm.

    SvarSlett
  4. Oh! Vakkert <3
    Selv tror jeg at jeg skal beholde mitt i min naturlige farge en stund til. Men hvem vet hva som kan skje i framtida? Jeg savner å ha det blått :D

    SvarSlett
  5. Utrolig kul farge og fint bilde, stilig! =D

    SvarSlett
  6. sv; tja, hver sin smak^^

    Kuligt hår btw: )

    SvarSlett
  7. Oj, oj, takk for de pene orda deres :D

    SvarSlett
  8. Veitdukva, eg trudde ærleg talt eg hadde kommentert her, mennei?! Slem meg! No må eg kommentere om forlatelse, og sei at eg ELSKA håret ditt, åhherrefeminin, meg vil òg farge håret!! :o Cheezez(som er det eg plar seie når eg EIGENTLEG skal sei Jesus), ditta var berre dødsflott :D

    SvarSlett