onsdag 7. juli 2010

STRÆSS

Ting jeg vil skal skje sånn at jeg kan puste letta ut:

- at Vorpis og de som krangler om hva vi skal gjøre når kan bestemme seg, sånn at jeg får vite om jeg rekker å dra på Malakoff eller ikke, og helst før festivalpassa blir utsolgt
- få lønning, og da mener jeg få penga inn på kontoen min, og ikke bare få en lapp der det står at jeg har fått dem (noe jeg altså ikke har)
- at mailen min skal begynne å virke igjen
- dra til legen, for jeg hater leger tusen ganger mer enn tannleger, samtidig som jeg faktisk er litt spent, for jeg er rett og slett nysgjerrig på hva som egentlig er gærent med meg
- skrive ferdig det nyeste romanprosjektet mitt

Jeg vil røyke hasj. Jeg trenger roa og bekymringsløsheten.

6 kommentarer:

 1. Er det ikke bare å gjøre det du vil mest i forhold til vorpis og festival da? Blir nok uansett 22 juli, båt eller ikke, så datoen vet du jo. Henge med verdens beste folk, eller dra på festival. Dilemma, haha! ;b
  Kjipt å ikke få lønning as!

  Oh, trokke du får roa og bekymringsløshet på hasj as. Du har for mye grublehjerne, du får heller noia tror jeg. Kjipt å bruke tusen spenn på noe for at det skal begynne å funke og, fordi man må røyke seg inn, kanskje 5-10 ganger over lengre tid før det gir effekt. Det er fett as!

  SvarSlett
 2. BAHHH jeg kjenner følelsen. Og jeg har ikke engang noe ordentlig å bekymre meg for.

  <3

  SvarSlett
 3. Jeg har faktisk mottatt er par mailer av deg hvor du anbefaler meg å kjøpe iPhone 3GS fra en suspekt nettside. Kanskje på tide med gmail? Den organiserer mailene i samtaler! Genialt.

  Jeg har en manusbok med et eget kapittel som omtaler skrivesperre. Nå er det ikke sagt at du har det akkurat nå, men jeg kan jo slå til med et sitat uansett:

  - Don't make Writers Block a disease. Don't identify yourself by your ailment. "I can't write, I have writers block" is a self-propelling statement. Once you say you have it, you have it because you say it. Our minds are extremely susceptible to suggestion. A great deal of what we believe is the result of a subtle kind of self-hypnosis.

  Etterfulgt av hva du kan gjøre for å bli kvitt det, eller ikke få det. Men da må du kjøpe boken.

  Du glemte å nevne at du venter i spenning på 20. juli for å få vite hvor Håkon skal gå på skole til høsten.

  SvarSlett
 4. Hm. Hasj som i bokstavleg eller overført betydning? Og, sjølv om eg muligens kan sjå kva du meiner, så, vel, der finnes andre måtar, ogog, vel, hasj er aldri ei god løysing på noko. Eller.. narkotika i seg sjølv er ikkje det. Då er det betre med vener på besøk eller berre legge seg i dvale for ein periode. Eg håpar ting ordnar seg for deg, og alt sånn. Du fortjenar det (:

  SvarSlett
 5. Hahaha, jeg ser faktisk lys i enden av tunnelen når det gjelder alle punkta der, med unntak av det med legen og boka.

  @ Håkon: Jeg har faktisk allerede en gmail-konto. To, for å være nøyakig. Kanskje jeg bør gjøre alvor ut av det. Holder det å bestikke deg for å finne ut resten ved å fortelle deg hvor latterlig glad jeg er i deg? Og 20. juli hadde jeg nesten glemt. Viktigst av alt.

  SvarSlett