søndag 25. desember 2011

Post-julaftenmani

SE! SEEEEEEEE!:

Eller. Det er kanskje litt vanskelig med tanke på størrelse og bildekvalitet og sånn. Men altså, fra sånn cirka venstre: glansbilde/fotoalbum med bilder av meg og livet mitt, oppå det en Kvikklunsj, Salem - King Night, Sigur Rós - Inni, kakefat i etasjer med Neil Gaiman - Stjernestøv oppå, Stig Sæterbakken - Ikke forlat meg, og masse foundation. Foran fra venstre: svarte hekla pulsvanteting, sokketøffelgreier, bak det igjen kopp, te og såpebobler, ved siden av der to skåler med nesten usynlig rosa lolita-choker, som ikke er usynlig i virkeligheten, men bare på bildet, og et litt mer synlig hårbånd/headdress i samme stil, og foran det leggvarmere og strikka knestrømper helt til høyre. Puh!

JEG ER LYKKELIG. TING

Seriøst. Jeg visste ikke at vennene mine hadde så god smak, eventuelt kjente meg så godt. Det er fint å vite. Det mangler fortsatt et par ting fra noen jeg ikke helt har hatt anledning til å se før jul, men jeg har virkelig trua, altså.

Ellers blogger jeg ikke så mye spennende lenger. Det gidder jeg ikke å tenke så mye over akkurat nå. Brb, stikker for å høre i hjel Inni-plata mi og spise sjokoladepudding.

2 kommentarer: