mandag 25. november 2013

Kulturnatt Lillehammer

Nå begynner faktisk alt å bli klart til den første helga i desember, nærmere bestemt 5. - 8. desember. Det er med andre ord egentlig heller snakk om kulturnetter, med massevis av program for alle og enhver, enten man er ung eller gammal, popkulturell eller høykulturell, opptatt av sport eller kunst. For det nye med årets Kulturnatt (reint bortsett fra arrangørene, mener jeg, derunder yours truly), er at vi samarbeider med World Cup som foregår omtrent samtidig. Dermed blir det ei helg full av opplevelser der absolutt alle skal kunne finne noe som passer helt perfekt for akkurat dem.


Valkyrien Allstars bidrar med fengende hardingfelerock på åpningsseremonien den 5., og dermed er stemninga satt for de kommende dagene. Enten man liker opera, synthpop, tradisjonell julemusikk eller pønk, vil musikkelskeren kunne se fram til mye spennende. Vi byr i tillegg på teater, opplesninger, markeder, kunstutsillinger, filmvisninger og mye, mye mer. Vi har dessuten en åpen mikrofon for alle som kan tenke seg å opptre, profesjonelle som amatører, uansett alder, uansett kvalitet, for her er terskelen lav. For fullt program, sjekk ut den offisielle hjemmesida her. For alle ferske oppdateringer, delta på Facebook-eventen og lik oss i samme slengen.


På vegne av alle arrangørene ønsker jeg deg og alle vennene du kan få tak i, hjertelig velkommen til fire innholdsrike dager, kvelder og netter!

2 kommentarer:

  1. Det høres utrolig gøy ut og jeg har veldig lyst, men nå har jeg jo praksisting og er litt blakk og alt mulig rart som gjør at jeg betviler sterkt at jeg kan. Men jeg har lyst og krysser fingrene for mirakler som gjør at jeg kan =D

    SvarSlett
  2. Hadde vært kjempekult om du kom, men skjønner selvfølgelig det økonomiske aspektet ved det. Sjøl om konsertene stort sett er billige, er det jo en forholdsvis dyr togreise tur-retur :)

    SvarSlett