søndag 29. mai 2016

Sommerfe

Jeg har klipt meg:


Fargene er de samme som sist jeg gjorde noe med håret mitt, men jeg syns faktisk de kom mye bedre fram nå med denne nye sveisen. Dessuten har de fada dritfint, de er liksom mye lysere og blåaktige nederst enn øverst, og nå ser det ut som om det er meninga at det skal være sånn. Jeg liker det!

I utgangspunktet var det bare det jeg hadde å meddele for denne gang, men siden jeg først er her, må jeg bare nevne igjen at

FORFATTERSTUDIET I TROMSØ SLIPPER ANTOLOGIEN SIN VI HAR SNAKKET OM DISSE TEKSTENE ONSDAG 1. JUNI PÅ VERKSTEDET I OSLO! DET BLIR OPPLESNINGER, TOPP STEMNING OG GRATIS BØKER TIL ALLE SOM VIL HA! DET KOMMER TIL Å BLI SUPERBRA, OG DU MÅ KOMME! SJEKK UT FACEBOOK-ARRANGEMENTET!

2 kommentarer:

  1. Da jeg leste innleggstittelen skal jeg innrømme at min første tanke var at du mente å skrive "sommerferie" og hadde glemt tre bokstaver, men så kom jeg på at "sommerfe" høres vel så riktig ut. Uansett syns jeg håret ditt er skikkelig kult, jeg er enig i at fargen kom bedre frem nå og jeg syns at du har et ansikt som virkelig kler kortere hår veldig godt. Og ellers har jeg store planer om å komme på arrangementet så vi sees nok på onsdag =D

    SvarSlett
  2. Tusen takk for det, så hyggelig å høre! Jeg syns faktisk også at ansiktsformen min blir kort hår :) Vi ses etterpå, ja!

    SvarSlett