fredag 3. november 2017

Oktober 2017

Opplevelser: Konsert med Sigur Rós. Final Fantasy VII-konsert i Oslo Konserthus. Kinotur med Vibeke. Spillkveld hos Mari. Konsert med Nick Cave and the Bad Seeds. Konsert med Thåström. Book of Mormon på Det Norske Teatret.
Innkjøp: Tok meg endelig råd til disse støvlene fra Vegetarian Shoes som jeg har sikla på ei stund nå – noe som strengt tatt var ganske fornuftig, med tanke på at jeg har trengt et par vinterstøvler i en nøytral farge ganske lenge. Jeg bruker fortsatt veeeeldig lang tid på å ta dem på, da, så jeg har ikke fått brukt dem noe særlig ennå – jeg har stort sett alltid dårlig tid om morgenene, ehe. Forhåpentligvis går det litt kjappere i vendinga når jeg har fått vent meg til all snøringa.TV-serie: Herregud. STRANGERTHINGSSTRANGERTHINGSSTRANGERTHINGS.
Film: Apropos fantastisk sci-fi: Blade Runner 2049. I likhet med Stranger Things var nok musikken og stemninga det jeg likte alleraller best ved den. Dét, og hvor sykt pen den er. Og altså, for all del, historien og filosofien og alt det der òg, men noen filmer (og TV-serier) er bare så sinnssykt stemningsfulle at du bare har lyst til å omgi deg med dem på alle kanter.Bok: Har i det siste holdt på med En komikers oppvekst av Jonas Gardell, ei bok jeg snakka litt om i det forrige blogginnlegget mitt.

Musikk: Egentlig har jeg mest av alt lyst til å poste absolutt alt av musikken fra både Stranger Things og Blade Runner 2049, fordi begge de to soundtracka er noe av den absolutt mest fantastiske musikken jeg veit om for tida, og jeg vil bare høre på begge to for alltid. Men for å begrense meg littegrann (denne sangen begynner jeg helt oppriktig nesten å grine av):

2 kommentarer:

  1. Hurra for en måned med flere konserter og Book of Mormon (håper du koste deg skikkelig med Book of Mormon, syns den oppsetningen var elsk selv) og ååå Stranger Things (det går sakte for meg å se nyeste sesongen da siden jeg ofte er opptatt med Nintendo eller Nanowrimo i stedet, men det er jo litt fint og for så vidt) <3 Hva angår Stranger Things så er jeg utålmodig nok til at jeg hopper over introen på basically alt på Netflix, men det gjør jeg aldri med Stranger Things fordi den er så med på å skape den rette stemningen før episodene begynner, i så måte forstår jeg svært godt valget av musikk her :)

    SvarSlett
  2. Digga Book of Mormon! Jeg elska den nok ikke fullt så mye som det du gjorde, men jeg hadde det likevel skikkelig gøy, og jeg skjønner godt hvorfor du er så fan :D Jeg hopper sjøl aldri over introer, på samme måte som jeg aldri hopper over rulletekster, fordi jeg føler at de på mange måter er en del av opplevelsen. Men egentlig er du jo heldig som har så mye å drive med at du ikke får binga Stranger Things, da varer det jo lenger!

    SvarSlett