onsdag 9. april 2008

Bildeblogg

Jeg har ganske få bilder i bloggen min, i forhold til hva jeg har sett at andre har. Så fordi jeg ikke har så mye å skrive om nå, fordi jeg føler meg litt småtom for tida, dog litt inspirert i hypre bølgedaler, velger jeg å klistre opp noe lekkert snusk som jeg finner i fotomappa mi på dataen. Mitt liv, liksom. Og ting jeg bryr meg om. Sånt.

Et bilde jeg tok til elevenes valg i tiende klasse. Fiji syntes det blei det beste bilde vårt, og det forestiller for ordens skyld en kvist på et av piletrærne vi har i hagen. Dette er, med andre ord, fra hagen min.


Norges herligste - min Victor! Ganske gammalt bilde av ham, egentlig, men han er altså like skjønn den dag i dag.


Pene skyer en ettermiddag i juli 2005.


Kveldsskyer.


Jeg leika kunstner i oktober 2005 (sjokkerende hvor reine skoa mine var da). Ja, det var fra den gangen discman fortsatt var hot stuff og før alle hadde iPod.


Bussholdeplassen jeg av og til står på når jeg skal hjem fra skolen.


Det tok lang tid før bussen kom den dagen...


Mitt idylliske hjemsted høsten 2006.


Rommet mitt som det så ut i 2006. Nå er det malt blått med hvite skyer, senga er bytta ut med ei art nouveau-inspirert ei, jeg har redigert innholdet på veggene, bokhylla har blitt rensa for Pennybøker og fylt opp av andre ting, pluss at jeg har fått et fancy garderobeskap til venstre.


Morten, vår Ford Mustang, sirlig stilt opp i gårdsplassen. Er han ikke vakker?


Kniven jeg lagde på sløyden i åttende klasse. Det er meninga at det skal stå navnet mitt med alveskrift på den.


Mountain Dew! Jeg blei så glad da jeg så at det var tilbake i butikkene (i det minste i Oslo, og om enn bare i boksform), at jeg tok masse bilder av den og skreiv dikt om hendelsen og greier.


En god grunn til å hate biologi.


Den elskbare lappen som hang i det gamle klasserommet vårt før lærere uten humoristisk sans fjerna den.


Den grønne N'en var mitt verk.


Solformørkelse på rommet mitt, skapt med en spotlight og mine egne fingre.


Banansplitt fra Jones B. Gundersen.


Fra en lite innholdsrik norsktime. Vi hadde oppgaver om Petter Dass, og de jeg har svart på her, lød som følgende: 12. Forklar hvorfor diktningen til Petter Dass er preget av så vel renessanse som barokk. 13. Hvilken hensikt har Petter Dass med å skrive katekisme-sangene? 14. Hva slags bok er Nordlands Trompet? 15. Forklar begrepene klassisk og klassisistisk.


Snømannen vi bygde en annen gang det gikk lang tid før bussen kom. Dette er den andre bussholdeplassen.


Utstillingsvinduet på Carlings i Drammen. Jeg MÅTTE bare ta bilde (og helt til venstre ses silhuettene til meg og Vibeke, omfg!)


Kunstverket "Egil" som Helle og jeg lagde i sløyden i niende. Visstnok inspirert av Salvador Dalí.


Drammensdrops, tatt under en MSN-samtale med Håkon for å friste ham.


Sørgekåpe!


Et av jordene våre. Nå har vi sådd gras der sånn at hestene bruker det som beite.

6 kommentarer:

 1. Ej he faktisk savna litt bilde i bloggen din. kan bli litt masse tekst av å t ;) hehe masse fine bilde. Dickman e hot, meir pålitlig enn mp3. min streika for andre gang på ei uke no så ej begynne å tru den e sjuk....

  SvarSlett
 2. Ja, mer pålitelig er den, men den tar større plass. Men jeg har den ennå. Jeg har til og med walkmanen min ennå!^^

  SvarSlett
 3. Så fine bilder, masse stilig :O)
  Syntes det var særlig artig med det salgsskiltet for 'gutt' og husker faktisk å ha lest det Mountain Dew-diktet ditt på Skrivebua.
  Ha en fin morgendag!

  SvarSlett
 4. Berre en ting... he du d fortsatt så ryddig på romme dit? :P

  SvarSlett
 5. Til di opplysning, Karoline, kan jeg informere om at det også var hettegutter til salgs, men de var to hundre kroner dyrere:P
  Ser jeg et snev av ironi, Ida? Hmmm...?:P Men det er faktisk ikke så verst nå, altså! Eller, så verst og så verst... de pappeskene der er ikke der lenger, ellers er det vel ganske likt ordensmessig x]

  SvarSlett
 6. Historier knyttet til bilder er jo herlig! Jeg elsket alle sammen, og lo godt inni mellom (av skiltene og snømannen blant annet

  SvarSlett