fredag 25. juli 2008

Miyavi + FMA = win/win situation?

Jeg skal forhåpentligvis snart til frisøren. Miyavi er den stolte eier av noen av de mest fantastiske sveisene jeg noen gang har sett. Resultatet blir at jeg sitter og glor på bilder av ham for å skaffe inspirasjon. Og, jeg veit ikke hvor mange ganger det skjer med deg, men det skjedde væffal med meg nå: på et bilde jeg har sett flerfoldige ganger før, la jeg plutselig merke til en ørliten detalj som skulle bli skjebnesvanger. Eller i væffal nesten. Eller kanskje ikke i det hele tatt. Men du tar poenget, håper vi. Her er bildet, med detaljen og det hele:


Serru kjedet hans, eller!? Skal innrømme at det er ørlite vanskelig, men min første tanke var da at det ligna skummelt mye på... noe annet?

Det ser jo nesten bare helt likt ut som sjølveste FMA-logoen, bare med mer krims-krams. Og jeg veit at det går an å kjøpe det som kjede. Og Miyavi som har sagt i et intervju at han ikke liker anime og greier... Men så har han jo også sagt at neida, han har ikke tatoveringer, men derimot driver han og tegner på seg sjøl hver morgen (ja, det har han faktisk sagt, geniale mannen). Så jeg veit nå ikke helt. Skikkelig artig sammentreff var det nå væffal. For det kan vel strengt tatt ikke bli bedre fluer å slå i en smekk, kan det vel...?

2 kommentarer:

  1. Eks-klassemenneske av meg pleide å ha et sånt fullmetal alchemist-smykke :'D
    og har det enda, no doubt.
    det ligner jo vilt?

    SvarSlett
  2. JAH, IKKE SANT! :O Jeg syntes det var litt sprøtt! D: Og apropos Fullmetal Alchemist-smykke, så vil jeg òg haaa~

    SvarSlett