fredag 11. juli 2008

Buatreff 08, dere <3

Endelig tar jeg meg sammen og blogger om det. Det var sånn på forrige treff og - jeg greide liksom ikke å snakke om det, eller for den saks skyld være på bua, på kjempelenge etterpå. Jeg sliter faktisk fortsatt med ettervirkningene. Før jeg dro på fjorårets treff leste jeg bortimot ALT som blei lagt ut. Etter hvert reduserte det seg til vennene mine, og av og til det som lå på nye tekster-lista, og nå... nå leser jeg nada. Men vi får se når comebacket mitt kommer. For det kommer, alle sammen må slappe av. Men når? Tjæææ.

De aller fleste som leser bloggen min, er jo bubeboere sjøl, men siden jeg veit at jeg av og til får besøk av noen stray dogs, for eksempel fra klassen min, så kan det jo være greit å informere om at med bua mener jeg SKRIVEBUA, a.k.a. mitt hjertebarn.

--------->www.skrivebua.no<---------

Og ikke bare er teh bu en genuin plass for å brife med sine skrivetalenter til likesinna, og i tillegg få tilbakemeldinger, samt at du kan la deg imponere av dem som er flinkere enn deg, og prøve å gi konstruktive kommentarer til... dem som ikke er det... og helst gi konstruktive kommentarer til dem som er flinkere enn deg og, til tross for at du føler deg skutt mellom øra når du gjør det... *pust inn og ut etter lang og unødvendig utbasunering*... MEN det er også en vrimleplass for nydelige menneskesjeler. Og de sjelene har jeg møtt! w00t! Det var gøy i fjor og, og i år blei det gjensyn med gamle kjenninger, samt nye vakre bekjentskaper. Åh, det var kos.

Og nå savner jeg bare. På forhånd hadde jeg bestemt meg for å ikke bli så emo som sist, da jeg grein og grein og oppførte meg som om jeg hadde fått tildelt alle verdens problemer og fått beskjed om å løse dem innen den neste timen, men det var like før tårene spratt, altså. For det er klart man blir melankolsk. Selvfølgelig var det en hel del "vi ses til neste år"-løfter, men det er alltid noen som ikke kommer, og uansett er et år forferdelig lang tid.

Men det var jo en grunn til at slutten blei så trist som den blei, da, for det hadde jo vært den enkleste tingen i verden å bare ditsje alle sammen hvis bua bare hadde vært en gjeng med tards. Kanskje er vi det og, men at vi i så fall er en gjeng med herrlige tards, det kan ingen ta fra oss! Faktisk er bubeboerne de herrligste tardsene jeg veit om, og du og du, så mye gøy vi hadde! Om emo, premo og poemo, om dendrofili, panofili (forelska i brød!), homofili og heteropeniser, om psykolog, om en alt i alt creepy skole med mange creepy ting i, om PER, ikke minst, og om alle mulige andre interniteter som enten har gått meg hus forbi eller som jeg bare ikke gidder å tenke over akkurat nå. Dancerdamen har ei liste over creepy ting på skolen, og jeg siterer gjerne det jeg husker, eller rettere sagt; det jeg kommer på akkurat nå som er creepy ved den:

- Hele greia så jo mer hjemsøkt ut enn Hogwarts.
- Skolen var slitt. 'nuff said.
- Den hadde lys som gikk av og på, tilsynelatende uten at noen rørte dem.
- I et rom hadde den mange puter, hvorav ei av putene var en Ole Brumm uten øyne.
- I et annet rom fant vi to senger, et piano og en Jungeboken-DVD.
- Det stod en hel gjeng forlatte rullestoler der.
- I øverste etasje var det skrevet på veggen SINGSAKER SKOLE FARVEL.
- Skolen hadde flere mistenkelige likhetstrekk med bygninger fra Eraserhead og en Stephen King-miniserie Eva har sett, men som jeg ikke husker navnet på.
- På datarommet stod alle dataene på, til tross for at det er sommerferie - OG ALLE HADDE WEBKAMERA.
- Knirkelydene fra Per var som tatt rett ut fra en skrekkfilm.
- Det stod containere like i nærheten.
- Skiltet på doen i fjerde etasje var beint fram snuskete.

Summerer vi alt dette, er det tydelig at Singsaker skole en gang før ferien var kontrollert av en barbarisk og pedofil rektor som utnytta alle de stakkars, lamme barna i rullestol på groveste voldtektsmåte oppe i sengerommet hvor han satte på Jungelboken for å roe de stakkars ofra, før han drepte dem og pælma dem i containeren. Etterpå satte han seg ned og spilte gladtoner på pianoet, litt som i A Clockwork Orange der de synger Singin' In the Rain mens de voldtar folk. Eventuelt kan han også ha tydd til puterommet. Jeg mener, Ole Brumm hadde ikke øyne. Say no more.

Og vi fant et el-orgel.

Og Per! Hallo, Per! Alle dere som var på treffet veit veldig godt hvem Per er. For dere som ikke var det, derimot; Per var/er en slags huskeaktig ting som man kunne hoppe rundt på på gummihjul, også kjent under betegnelsen "ri". Så hvis noen på treffet sa "blir du med og rir på Per?" så er tolkninga ikke åpen for kofferttanker. Per var homofil, og hadde regnbuefarger i kløfta si. Ingrid hadde regnbuestrømper, og alle var perofile. Jeg hadde ei innbilt perofil legning, men det viste seg at jeg bare var en kjedelig heteropenis. Andre filer vi støtte på underveis, var dendrofili, panofili, emofili, jomiklofili og ganske mye annet. Panofili er IKKE å bli tent av brød, som både Jo Mikkel og yours truly først tenkte, men altså å bli tent av alt. Tenk panorama. Det betyr at hvis vi innfører en panofil ekteskapslov, kan jeg endelig skride til verks og gifte meg med en animefigur. Du får ingen diplom for å gjette hvem jeg har i tankene.

Jeg kunne ha fortsatt i all evighet, for alt var så herlig, men jeg stopper nå. Dette er sikkert gørr kjedelig for dere som ikke var på treffet uansett. Men alle barn, vit at dere er savna dypt i mitt hjerte!

Og til slutt skal jeg selvfølgelig rydde plass til noen harmløse stemningsbilder.

11 kommentarer:

 1. Akk.... Ka ska en sei? Per?! <3

  SvarSlett
 2. Jeez, jeg så ikke før NÅ at det sto Hygiene på toalettene som overskrift på den greia... nå veksler ansiktsuttrykket mitt mellom "X'D", "O.O" og "*roflmao*"?

  men akk, jeg savner trefffff. det var fint<3

  SvarSlett
 3. Åh, når du skrev om at du ikke skulle være emo og grine like mye som i fjor, begynte jeg nesten å grine x'D
  Ja, hva skal man si. Per <3

  SvarSlett
 4. Så moro det høres ut! Jeg vurderte så sterkt å dra, men så var det jo sommerjobb og en del utstillinger som jeg er med på :/ Hahah! Så ut som en veldig kul og snodig skole, fint å høre at dere hadde et så bra treff :)

  -Lisa C-

  SvarSlett
 5. Åh, jeg savner dere alle <3
  Du er nødt til å komme neste gang, Lisa! Vi har alltid så sinnssykt mye moro:D

  SvarSlett
 6. Jaaa, buatreff <3 Jeg savner alle så sykt! Utrolig hvor mange fantastiske tards det er der... og btw, jeg har blogg! xD

  SvarSlett
 7. Uuuh, det betyr jo at du må inn på lista mi, det! :D

  SvarSlett
 8. Så utrolig koselig, høres det ut som, og så frustrerende at jeg ikke dro! Jeg var nesten sikker på at jeg var opptatt på denne tiden, men dengang ei, jeg kunne vært der, og nå er jeg sjalu på alle internhumoren og gøyen som du skriver om. Men neste år, da vil jeg på treff:)

  SvarSlett
 9. Jaaa, gleder meg til å se deg der! :D

  SvarSlett
 10. wow, jeg er sjalu. sku ønske jeg kunne vært med.

  SvarSlett
 11. Du får bli med neste år, du og (: Forhåpentligvis er du ikke utenlands da :]

  SvarSlett