søndag 22. februar 2009

Dagens I want one of those

Da jeg var i bursdagen til fetteren min lørdag for ei uke siden, gjorde jeg noe jeg ikke har gjort på mange lange år nå: bygde Lego. Det var merkelig tilfredsstillende. Vi bygde to Indiana Jones-biler.

Og da mener jeg at det kan ikke være tilfeldig at jeg snubler over vakker Lego på www.actionfigureinsider.com. Det må være skjebnen elns. For jeg skreiv jo i går et ganske langt og fint innlegg om kiæreste Battlestar Galactica. For dere se, se, seeeee:

Jeg skal innrømme at jeg har bittelitt problemer med å se hvem de forskjellige er, men jeg tipper på at vi fra venstre har Adama senior, Madam President (som også er mora til Donnie Darko, hoho), Baltarstar himself, han derre rasistiske doktoren som jeg ikke helt husker navnet på, til tross for at han var med i den episoden jeg så sist, og han derre gangsterishe duden aner jeg ikke, og han ved siden av er muligens Felixbaby, og så kommer Cally etter der. But wait! There's more!

Boomer...

... Saul Tigh i kjent stil...

... dette skal være Gaius Baltar og hans Caprica Six...

Her sliter jeg litt igjen, men øverst fra venstre trur jeg vi har Adama junior, Starbuck, Tyrol, eeehm... tja... en eller annen, og så beveger vi oss nederst til venstre, og så veit jeg ikke hvem hun der første dama der er heller, men hun ved siden av trur jeg nesten helt sikkert er Xena-Cylonen som jeg ikke helt husker navnet på, og så er det kaaanskje Helo ved siden av der igjen, men det er ikke fordi han ligner, men fordi han har jo ikke blitt representert ennå.

Heldigvis er det ikke sååå lenge til bursdagen min.

Edit: Jeg forandrer mening om siste bilde. Han siste der er jo klin lik Tyrol, så det må jo være han i en annen uniform. Han rett overfor er sikkert Helo.

7 kommentarer:

  1. hæhæhæ, det her var et søtt innlegg.
    jeg smileeer!

    SvarSlett
  2. Hei,
    Så du hadde kommentert på en anmeldelse av filmen "Jakten på hukommelsen" - at du har lyst til å se filmen. Tenkte bare å tipse deg om at på bloggen: sushisi-sushisi.blogspot.com er det konkurranse for å vinne kinobilletter til filmen - med gode vinnersjanser... Om du liker sushi så er det også gode tips...
    Hilsen SUSHISI :)

    SvarSlett
  3. Hihihi, jeg er glad folk liker ^^

    Ah, takk for tipset! Skal sjekke ut ^^

    SvarSlett