torsdag 4. februar 2010

Ah, the suspense!

Nå er det bare tre dager til premieren på Flasketuten peker på (eller, teknisk sett er det vel to, i og med at det er over midnatt, men hallo, liksom). Dere veit, den romantiske komedien som tidvis var ekstremt klein å jobbe med i lys av tidligere hendelser. Den har vært ferdig ganske lenge nå. På tirsdag viste vi traileren dens på morgensamling, en trailer som forøvrig er sjarmerende usaklig og overhodet ikke har noe med filmen å gjøre, kanskje bortsett fra at klippa strengt tatt er henta fra det ferdige resultatet. Jeg veit ikke med Martin og Mathilde, for de satt for langt unna til at jeg så dem, men da vi viste den, var Tor Espen og jeg tilsynelatende de eneste som lo. Akk, ja.

Poenget mitt var uansett at siden dere allerede venter i spenning (?) på å se kjærlighetsbarnet vårt, kan det umulig skade å bygge opp/knuse forventningene deres bittelitt med nettopp den superrandomme traileren:Noe annet som garantert heller ikke kan skade, er å komme med ei lita oppfordring til dere:Så får dere velge sjøl om dere tar den på alvor eller ikke. Sjøl om også jeg innser at Sandefjord er i lengste laget for én kveld for de fleste av dere, så hadde det vært veldig koselig om dere faktisk hadde dukka opp, altså.

Og ellers er jeg bare stressa. Jeg gjør faen ikke annet enn å redigere og øve på scenenumre. Men så skal nå en gang denne elevkvelden blåse taket av skolen og, da så. Det var forresten snøstorm i går, og det er for tida så forjævlig kaldt at jeg går med sånn tre gensere utapå hverandre. Bare sånn, for the record, liksom.

8 kommentarer:

 1. Ettersom Sandefjord blir litt langt å reise (og ikke minst dyrt!), får jeg nøye meg med å ønske alle på Filmlinja (men spesielt deg såklart) masse lykke til med elevkvelden sin! :D Den kommer garantert til å bli en knallsuksess, det føler jeg på meg ^_^

  Passe seg for trikken, ja...

  SvarSlett
 2. Ah, herlig trailer! :D
  Jeg kommer dessverre ikke på lørdag, Sandefjord er langt vekke, men vil gjerne se kortfilmen likevel. Kommer den på youtube? :'D

  (og ja, jeg er Jenny, altså. Jeg har bare bytta bloggadresse. Igjen.)

  SvarSlett
 3. åh, jeg har sykt lyst!
  hvis jeg blir ferdig med de undet tjue sidene mine, og hvis jeg finner veien. det skal nok litt til. menaltså.
  jeg har forresten et laaaaaangt og innholdsrikt brev til deg som jeg aldri får sendt, men bare putter mer og mer ting oppi to the point at jeg tror du blir litt redd og tenker at jeg er en gal stalker når du får det.
  : D

  SvarSlett
 4. Fortsatt 4:3? Det er ikke det at jeg er supernegativ til selve filmen, men når jeg ser kortfilmer på youtube (f.eks.) så hopper jeg til neste hvis filmen er 4:3, kun SD eller har store interlacingsproblemer. Så om jeg hadde snublet over filmen din så hadde jeg ikke sett den. Men det er jo ene og alene mitt problem. Ingen sier at dere ikke kan filme i 4:3 om det er det som er ønskelig.

  Virker uansett artig. Alltid spennende å vise sine egne filmer om man er fornøyd. Du virker fornøyd. Det er bra. Hvor lang er den ferdige filmen?

  Hva skal dere gjøre videre? Venter på et skikkelig fan-fiction-epos som kunne vært Death Note verdig:)

  SvarSlett
 5. Du er søt! :D Traileren såg awesome ut, og skulle ynskje eg kunne komt! <3

  SvarSlett
 6. Awesome:D

  Men du må få tilbake livet ditt no, sant?

  Håpa du har det bra.

  SvarSlett
 7. haha, fantastisk :D

  håper alt gikk bra!

  SvarSlett
 8. @ Vibeke: Det er trucken, da, ikke trikken. Det tryggeste er vel kanskje å passe seg for begge deler.

  @ Yeah, YouTube blir det nok bare jeg får retta opp en ørliten bagatell (og får lagt den over på Macen min i det hele tatt xD)

  @ Imma: Looking forward~

  @ Håkon: Denna blei filma med det gamle utstyret, og jeg trur faktisk ikke det var mulighet for noe annet format. Nå filma jeg bare et beskjedent fåtall av scenene, men technomannen vår begynte liksom å filme i 4:3, så da gikk jeg egentlig litt ut fra at det ikke var noe annet å velge mellom. Pluss at alle de andre filmene vi har lagd med de kameraene er i 4:3-format.

  Husker ikke noe nøyaktig tall, men den blei vel i underkant av ti minutter til slutt. Den korteste av alle gruppene, faktisk.

  Akkurat nå driver alle i klassen og skriver individuelle manus der de fire beste skal plukkes ut til slutt og filmatiseres. Ikke jeg, da. Tilfeldigheter har ført til at jeg faktisk har vært borte i hver eneste manus-workshop-time. Blir interessant å se om jeg greier å få til noe i det hele tatt.

  @ alle sammen: Takk for alle lykkeønskninger og ymse annet. Har hørt folk si at det var den beste elevkvelden hittil, og med tanke på at nå er det bare teater som ikke har hatt sin ennå, lover jo det godt.

  SvarSlett