mandag 22. mars 2010

Hender, håndledd, skulderblader

Tor Espen sier jeg har rare fetisjer.

Henrik
sier jeg ser skjønnheten i detaljer ved mennesker.

Så forskjellig kan man altså se på det.

8 kommentarer:

  1. Oh well. Då har vi ganske like fetisha. Bortsett fra at eg også likar heile ryggar i sin prakt. Det er ikkje sært.. Men likar puppar og rumpe sant?

    SvarSlett
  2. Whah? Hender og handledd og skulderblader er flotte? O.o

    SvarSlett
  3. Jeg er mer på Henrik sin side av saken enn Tor Espens og syns personlig det høres veldig poetisk ut at de tingene fascinerer deg, det er liksom veldig forfatteraktig å ha slike fetisjer. Egentlig har jeg ikke noen sånne fetisjer selv så vidt jeg vet om, men jeg er fascinert av pust om vinteren, sånn når man kan se pusten i lufta fordi det er så kaldt. Da tenker jeg alltid at jeg er som en drage <3

    SvarSlett
  4. Jeg vet at når man liker en spesifik ting mer enn gjennomsnittet mye, så kan man kalle det en fetish.
    Men å legge merke til linjene i en hånd, og å virkelig se detaljene og bevegelsene ved hånda til èn spesiell person, det vil jeg kalle romantisk og vakkert.

    Man kan se så mye av en person ved å se på hendene, lære noen å kjenne bedre ved å observere dem.
    Om de har myke og grasiøse bevegelser, det vitner om en kjærlig person. Om de har faste og kjappe bevegelser, det vitner om en bestemt person. Fingre som tvinner rundt hverandre og leker forsiktig vitner om en sjenert person. Nedbitte negler vitner om en stressa person. Osv..

    Jeg tror ikke å like/se hender er spesielt utprega for kunstnere (forfattere, tegnere, malere, osv), jeg tror heller det handler mer om at personer som legger merke til hender er veldig følsomme mennesker, sårbare, og håpløse romantikere.
    For det er hånden til den utkårede som skal kjærtegne hele kroppen din, tørke bort tårer, holde hånden din i sin, holde rundt deg.. Tenk så mye en hånd er i forhold til alt annet, og hva den kan utstråle.

    SvarSlett
  5. Det har du jo rett i, Henke og jeg syns den kommentaren din var veldig vakker (hvis man kan kalle en kommentar det). Uansett så syns jeg fetisjer er en fin ting og hender for eksempel kan jo såvisst fortelle en hel masse :)

    SvarSlett
  6. heisannhoppsann, henke/henrik er ein real luring. jeg kan forøvrig nevne at jeg liker det samme. spesielt hender og håndledd. og ellers er det kragebein og hoftebein (og i noen tilfeller mer markert ribbebur), men hey. vi er kule.<3

    detaljer er fint. jeg tror favorittdelen min av kroppen på mennesket, helt generelt, er hendene. absolutt.

    SvarSlett