fredag 26. mars 2010

Jeg selger sjela mi

Eller egentlig ikke, men hadde jeg hatt "jeg selger skoa mine" i tittelen, hvilket er faktum, hadde sikkert ingen gått inn for å se. Men altså:

Disse er resutatet av et hastekjøp jeg foretok da jeg skulle på St. Catherine-festen til Esmod i november eller noe sånt. Da jeg kom til Oslo, oppdaga jeg at jeg hadde glemt sko, eller altså andre sko enn de sneakersene jeg kom i, og i og med at det var et kvarter eller noe til greiene begynte, blei det å kaste seg over de første som passa, ikke kom til å drepe lommeboka mi og som ikke var stygge. Jeg brukte dem den ene gangen, og ikke noe mer. Grunnen er at til tross for at jeg syns de er fine, elsker jeg uansett lolita-skoa mine tusen ganger mer, så når jeg skal pønte meg, er liksom valget litt for lett.

Okei. Størrelse 37, 200 kroner. Kjøpte dem for 399. Skulle gjerne ha gitt dem bort, men når man har ynkelige tusen kroner i måneden å leve på etter at regningene er unnagjort, kan jeg faktisk ikke ta meg råd til det. Pluss at hvis det er du som ender opp med å bli den lykkelige kjøperen, er det du som må stå for portoen. Men jeg lover å sende dem så billig som overhodet mulig, altså.

Så. Mail meg adressa di (kaninen_rulle@hotmail.com), så mailer jeg deg den totale prisen når jeg har vært innom postkontoret. Sorry at jeg ikke har det akkurat nå, men gidder liksom ikke før noen eventuelt viser seg å være interesserte. Hvis du ikke får kalde føtter etter å ha fått totalprisen, mailer jeg deg kontonummeret mitt, og når penga er inne, sender jeg skoa. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

(Usaklighet: klemmer er så fint! Jeg tenker egentlig ikke så mye over det før jeg faktisk får en, og i dag var det skikkelig godt. Hjerte.)

6 kommentarer:

 1. Fine!<3 Men for små + at jeg har lignende fra før. Håper du får solgt de da:)

  SvarSlett
 2. jeg er litt misunnelig på de små beina dine : D

  SvarSlett
 3. Ah, dei er fine? Men trur kanskje ikkje dei kjem til å passe meg? Dog dei skoa du lånte hos meg i jula var størrelse 37, trur eg, men eg innbille meg at dissa er mindre. Men ah<3

  SvarSlett
 4. Fine sko, men for små for meg også og dessuten bruker jeg bortimot aldri sko med heler. Forøvrig ville jeg personlig bare gått i sneakersene på den festen om det var meg, men så er jeg veldig lite pyntete og da. God påske forresten!

  SvarSlett
 5. Herregud, de var gørrfine! (<-kompliment altså)
  Men dessverre har jeg for store føtter :/ Hvis ikke hadde de vært i min besittelse i løpet av sekunder. Yup.

  SvarSlett
 6. Ingenting å være misunnelig for, Imma; som du ser, er skostørrelsen en forbannelse når det gjelder å selge :(

  SvarSlett