torsdag 29. september 2011

Thomas spådde meg i englekort

"Ha håp og tillit, det er noe positivt og nytt i horisonten som du enda ikke kan se. Frøene du sådde har begynt å spire og bringe resultater. Du er dog kanskje ikke oppmerksom på disse resultatene siden de er i sin spede begynnelse. Nå er det viktigere enn noen gang å forbli positiv, og holde en klar visjon om dine ønsker og intensjoner. Unngå skepsis eller folk med negative tankemønstre. Daglig handling, selv om det kun innebærer små steg mot virkeliggjørelsen av din drøm, er helt essensielt. En telefonsamtale, et brev, eller å lese relevant litteratur vil holde energien til din manifestasjon på et høyt nivå. Hver dag må du positivt affirmere at du allerede har nådd, eller mer enn nådd, din drøm. Og viktigst av alt, be om englenes assistanse til hvert steg på veien."

Det er jo sikkert sånn at man leser seg sjøl inn i sånne ting fordi man har så veldig lyst til at det skal stemme, men sannheten er at hver gang jeg har blitt spådd eller lest de riktige horoskopa eller hva som helst, så har det stemt. Jeg håper det gjør det denne gangen også.

4 kommentarer:

 1. <3 Eg liker det nye designet ditt :)

  SvarSlett
 2. Ja!

  Og takk! Følte det var på tide med noe som representerer min generelle sinnsstemning litt bedre.

  SvarSlett
 3. Fint skrevet. Jeg har nett startet en blogg som handler om det åndelige. Sliter litt med å få alt på rett sted. Jeg liker bloggen din du er flink ❤❤❤

  SvarSlett