fredag 23. september 2011

Lokalkjendiseri

Pliz overse at jeg myser verre enn en... okei, jeg skal ikke være rasistisk nok til å si nærsynt kineser. Og det at jeg ser ut som en bæsj. Fordi det at du leser bloggen min, bør bety at bryr deg litt over gjennomsnittlig om meg, ikke sant? Og sånn sett er det bare for meg å pøse ut med egosentrisme. Og oh, klikk på bildet for full størrelse og leselig skrift.

Faksimile: Lierposten.

Karoline har forresten gitt meg en veldig fin anmeldelse.

Nå skal jeg kutte ut sjølpromoteringa før det blir kleint. Til helga skal jeg lese på Splittet Kjerne og henge med fine folk!

7 kommentarer:

 1. shit, jeg har en kjendisvenn.

  SvarSlett
 2. kjendiiiis!

  du er kjempesøt, og sjølpromotering må til for å synes. gratulerer med ny utgivelse igjen, og hurra for lesing på splittet kjerne!

  SvarSlett
 3. Yay for linking til anmeldelsen min! :) Ok, nok om meg, til deg og ditt og jeg syns du er alt for selvkritisk for du er skikkelig søt og jeg syns det var et fint intervju. Og jeg liker at jeg kjenner en person som har gitt ut bøker og verdt i avisa, det er orntli stilig ;) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Ettersom du har vært i Lierposten er du så godt som kjendis. Nå trenger du bare å gjøre noe skandaløst, så er du på speed dial hos Se & Hør. Hører at de betaler med Syden-cruise, osv. Hvem trenger jobb?

  SvarSlett
 5. Pliiis overse at jeg skrev verdt i stedet for vært i forrige kommentaren min, jeg kan egentlig grammatikk og jeg aner ikke hva som hendte der ;)

  SvarSlett
 6. Kjempekjendis, ass. I store, store Lier.

  Takk for fine tilbakemeldinger!

  SvarSlett
 7. Kult! Jeg vil lese! jeg er bare litt nerd og generelt hyggelig. neivent, når det kommer til ninjaer er jeg faktisk veldig nerd.

  gratulerer:)

  SvarSlett